Leuke kinderkleding voor het najaar – Bellerose, Mango, Ralph Lauren en meer

Delen? Graag:

Aaaaaah de herfst is weer in aantocht. Een gezellige tijd. Maar ook weer tijd voor een nieuwe garderobe voor de kindjes. Tijd voor leuke kinderkleding voor het najaar.

Door tijdgebrek heb ik mij nog niet echt verdiept in de nieuwe collectie. Zo slecht… Dus je snapt; lichte paniek bij deze moeder!

Leuke kinderkleding voor het najaar

Leuke kinderkleding voor het najaar - Mooieschoenen.nl - MinnetonkaVoor dochterlief heb ik besloten een paar leuke Minnetonka’s (indianenlaarsjes) aan te schaffen. Ik vermoed dat ik nog een pittig gesprekje aan moet gaan. Maar oké.
Deze van Clic zijn ook erg leuk…

Leuke kinderkleding voor het najaar - Mooieschoenen.nl - ClicIk heb ze gevonden bij Mooieschoenen.nl. Dit is een webshop van de bekende kinderschoenwinkels in Maarssen waar het voor zowel ouders als kinderen een feestje is om schoenen te kopen! De winkels zijn ingericht op kinderen! Wicor Telkamp Mini is van baby tot maat 28! Daarnaast zit Wicor Telkamp Junior en deze gaat van maat 29 tot maat 40.

Daarnaast moet ik voor op zoek naar in ieder geval twee broeken. Ze haat broeken, maar het is toch makkelijk om er een paar te hebben. Aangezien onze vakantie nog moet beginnen en we in buurt van Barcelona zitten verwacht ik dat we daar nog redelijk kunnen slagen..

Bij de Zara heb ik mijn oog al laten vallen op wat mooie basic vestjes en ik wil uiteraard ook even gaan neuzen bij Mango kids!

Op Mango kids kwam ik ook leuke kinderkleding voor het najaar tegen; een leuk vestje en rokje. Leuk om te combineren met een naamketting van bijvoorbeeld Mijnnaamketting.

Leuke kinderkleding voor het najaar - Mango Kids

Leuke kinderkleding voor het najaar - Mango Kids


Leuke kinderkleding voor het najaar - Kienk.nl - BelleroseBij Kienk.nl vond ik online dit leuke jurkje van Bellerose.

Ik ben erg te spreken over deze webshop waar ik voornamelijk Bellerose koop. Laatst is het shirt dat ik besteld had voor Filoe kwijt geraakt bij de post. Binnen een week was het bedrag teruggestort en dit alles zonder problemen!

Voor zoonlief speelt er een andere dilemma… Hij heeft sinds een paar dagen een bril. Het was voor mij een hele schok dat onze kleine man aan een bril moest en de rest van zijn leven een bril zal moeten dragen. En ondanks alle goed bedoelde adviezen van iedereen kon ik echt wel even door de grond zakken. Maar goed; inmiddels is er een bril. Deze bril hebben we snel aangeschaft bij Hans Anders. Hij is prima, maar ik wil toch een echte leuke hippe maar ook klassieke bril voor hem. Liefst een rond bruin brilletje…

Na de controle in Oktober wil ik een “echte” bril voor hem! Ik heb gezien dat het vinden van de juist bril nog een hele klus gaat worden. Maar in Amsterdam zit een kinderbrillenwinkel (Kidzz Eyezz) en ook in Utrecht zit er één. Optical Art, met een speciale kinderafdeling; “fiets op je neus”! Hij zal de rest van zijn leven vastzitten aan een bril dus ik wil een adres waar ik goed kan slagen voor een kinderbril die bij zijn gezichtje past.

Oké, terug naar leuke kinderkleding voor het najaar. Ik heb al twee leuke polo truien van Ralph Lauren op het oog! Lang leve de webshop Zalando!

Leuke kinderkleding voor het najaar - Zalando - Ralph LaurenLeuke kinderkleding voor het najaar - Zalando - Ralph Lauren

 

Broeken haal ik voor hem bij zowel de Zara als bijvoorbeeld bij de Leuke kinderkleding voor het najaar - Kienk.nl - BelleroseBijenkorf. Ik ben op hetmoment erg blij met de broeken van Tumble ’n Dry ook bij Kienk.nl te bestellen. Ik moet de Bellerose collectie nog uitgebreid gaan bekijken (liefst in Knokke) maar verwacht dat ik thuis kom met wat leuke items! Deze is in ieder geval favoriet!

Schoenen ben ik nog niet uit. Ik vind Timberlands erg stoer en een paar New Balance zijn ook erg handig.
Zelf vind hij het tijd voor Uggs ;-).

Deze vond ik ook nog van Clic voor jongens:

Leuke kinderkleding voor het najaar - Kienk.nl - ClicLeuke kinderkleding voor het najaar - Kienk.nl - Timberlands

Leuke kinderkleding voor het najaar - Zara

 

Hij heeft nog een erg leuke jas van  vorig jaar van Bellerose die hij zeker nog past. Ik ga er bij de Zara nog een leuke jas bij kopen zodat hij ze af kan wisselen.

Zoals jullie lezen kan ik maar druk zijn met het zoeken naar mooie kinderkleding voor het najaar. Maar ik kan er zo van genieten!

 

Rabeanco
Oh ja, zelf nog op zoek naar een mooie tas. Ik ben verliefd geworden op het mooie merk Rabeanco!

Ze hebben een mooie winkel in Antwerpen en de meeste tassen zijn onder de 250 euro. Ik kan dus niet wachten om binnenkort een dagje naar Antwerpen te rijden! En zeg nou zelf; wij moeders mogen ons af en toe ook eens verwennen of nog beter… laten verwennen. Het blijft een hele klus; kinderen, werken en het huishouden op rolletjes laten verlopen. En oh ja, in mijn geval ook nog een leuke vriendin blijven.

Ja, je ziet het goed. Rabeanco lijkt heel erg op het Nederlandse Smaak maar het is alleen mooier en fijner!

Butterfly Twists
Zelf nog opzoek naar leuke Ballerina’s? Via het super leuke blog van van Lonneke Nootecoom (StyleMyDay) kwam ik op het volgende merk Butterfly Twists. In Nederland nog beperkt verkrijgbaar.

Het zijn super comfortabele ballerina’s en handig mee te nemen. Mocht je het niet meer volhouden op je hakken kan je ze zo uit je tas toveren om de dag of avond toch nog elegant te verschijnen.

Zelf heb ik het model cleo besteld bij Dungelmann.
Dungelmann is een erg leuke webshop. Hier vind je ieder seizoen een mooie collectie dames-, heren- en kinderschoenen van het eigen merk. Daarnaast hebben ze gerenommeerde merken als Via Vai, Paul Green, Arche, Van Bommel, Van Lier, Giorgio en Develab, Giga in het assortiment.


Praat mee!