Leuke kleertjes voor het voorjaar & zomer

Delen? Graag:

Wat heerlijk… De dagen duren steeds wat langer. Stiekem geniet ik ’s ochtends op de fiets al van de opkomende zon en de fluitende vogeltjes en verlang steeds meer naar het voorjaar!

Leuke kleertjes

Hoe kan het ook anders of ik ben al bezig met lijstjes van leuke kleertjes die de kinderen nog hebben voor komend voorjaar/zomer. Ik moet jullie eerlijk bekennen dat de badkleding al binnen is. Ik kon de verleiding afgelopen januari niet weerstaan toen ik langs de Kiwi in Knokke liep. Als er dan ook nog sale is, is dat een extra excuus om toch even binnen te lopen (lees: en kopen).

leuke kleertjesDaar waar ik Floris nog (bijna) alles aan kan trekken krijg ik bij Filoe steeds meer te maken met een duidelijke eigen mening/smaak. Zo vindt zij dat blousjes en polo’s not done zijn. En van een broek word ze bij het uitspreken van het woord al ziek. Toen ik in de H&M gids deze rok voorbij zag komen wist ik het direct… Die wil ze! Hij staat haar schattig.

Het is dus een hele opgave om met Filoe te shoppen. Gelukkig vindt ze het leuk en brengen we heel wat uurtjes door in de stad samen op zoek naar mooie kleertjes.

leuke kleertjes

 

Ik heb mijn oog laten vallen op deze jurk van Tommy en een jurk van Ralph Lauren. Jullie zien hem al aankomen, die polo jurken gaan het niet worden als het aan Filoe ligt. Ik vermoed na het zien van deze sneakers dat ik haar zo ver krijgen om dit soort schoenen te dragen. Natuurlijk zal ik haar moeten beloven dat ze er een paar ballerina’s bij krijgt. Ook voor haar vind ik de Menorkinas sandalen nog steeds erg leuk.

 

 

 

Voor Floris heb ik wat leuke kleertjes gevonden, met name shorts bij de Mango. Deze staan inmiddels op mijn to wish lijst:

Ik vind de streep variant erg leuk, maar ik hou ook erg van witte korte broekjes voor hem.

 

Ze hebben ook een paar hele leuke simpele t-shirts voor hem. Maar het liefst zie ik hem graag in een korte broek met een polo van Ralph Lauren! Staat hem zo schattig. Ik kies dan eigenlijk altijd voor het basis model met subtiel klein paardje.

Wat schoenen betreft krijgt hij de suède blauwe Atlanta Mocassins met daarbij een paar Menorkinas. Zo grappig hebben jullie de reclame van Oilily al gezien? Deze kindjes dragen de Menorkinas waar ik al jaren verliefd op ben. Atlanta Mocassins gaan het helemaal worden deze zomer.

Omdat Floris zelf zo houdt van zijn truien met zakken en een capuchon heb ik deze ook maar op mijn lijstje gezet! Ook alvast bij de H&M besteld…

En om het verhaal over mooie kleertjes af te maken… In mei gaat mijn kleine vent naar school en laat ik nu deze schooltas tegen komen.

leuke kleertjes

Nu ben ik voor leuke kleertjes ook nog steeds erg fan van Bellerose voor beide kindjes en de merken Bengh en Bor*z. Naast deze geweldige merken dragen mijn kindjes ook gewoon H&M, Zara en Benneton. Zelf zeg ik altijd maar: het gaat erom dat je de juiste items combineert. Van welk merk ze dan ook zijn.

Zelf ga ik deze zomer voor een nieuwe zonnebril dit is hem geworden:

leuke kleertjes


Praat mee!