Nieuwe kleertjes voor ons Maileg konijn

Delen? Graag:

Onder-de-oude-peer, een heerlijke webshop met een fijne eigenaresse. Annemiek verkoopt onder andere een deel van Maileg collectie! Nu heb ik al eerder stukjes over Maileg en ons Maileg konijn geschreven.. een kleine zwakte.

Maileg konijn

Toen ik vrijdag het berichtje van Annemiek kreeg dat de nieuwe collectie binnen was en haar webshop onder de oude peer 4 jaar bestaat kon ik het niet laten. Ons Maileg konijn kan immers ook wel wat nieuws voor de zomer gebruiken 😉

Binnen no time zitten Filoe & Floris om mij heen en kijken driftig mee op de computer. Ook zij zijn al echte webshoppers. Met zorg worden de nieuwe setjes voor ons Maileg konijn uitgekozen. Het liefst bestellen ze nog wat meer.. Oh, we kunnen ook nog een potje en kinderstoel gebruiken. En oh mama, die kinderwagen… Maar met een verhuizing op komst moet ook deze mama even een stapje terug (lees met pijn in mijn hart) doen.

maileg konijn

 

De volgende dag ligt de envelop van Onder-de-oude-peer al op de deurmat. Het is wederom met zorg ingepakt en een feestje om open te maken.

En kijk eens hoe leuk onze konijnen er weer bij zitten.. O ja, Annemiek, er volgt snel weer een bestelling want Filoe haar mini Maileg konijn moet echt ook zomerkleertjes.

Bedankt Annemiek!

 


Praat mee!