Mijn favoriete webshops

Delen? Graag:

Hieronder een aantal van mijn favoriete webshops. Natuurlijk vind ik het nog leuker om in boetiekjes te shoppen, maar webshoppen vind ik ook echt heel fijn!

Mijn favoriete webshops

Dit is maar een kleine greep de lijst van mijn favoriete webshops. Heb jij een webshop die je er echt tussen vindt passen? Let met know!

Lott gioielli, verwennerij voor jezelf!!

Verwennerij voor jezelf…. zo af en toe moet dat kunnen! Al geef ik nog steeds het meest uit aan mijn twee schatjes. Ik ben dol op de oorbellen van Lott gioielli!! Het zijn prachtige exemplaren in verschillende kleuren. Zelfs onze koningin draagt ze. Afgelopen december had ik een deal met mezelf gemaakt om eindelijk een paar uit te zoeken! En wat een enthousiaste reacties. Je wordt er hebberig van… Inmiddels heb ik een lijstje want ik wil ook nog graag een paar witte en roze!

mijn favoriete webshops - Lott gioielli

Kids with flair

mijn favoriete webshops - kids with flairWebshop kidswithflair verkoopt sinds kort super leuk beddengoed. Naast een breed assortiment aan schoolartikelen biedt de webshop ook fijne producten voor thuis. Denk aan speelgoed met een retro tintje.

Onder dit hippe beddengoed droomt iedereen heerlijk weg. Ben je een ridder, stoere astronaut, of brandweerman? Een echte prinses, paardrijdster of ballerina?

De prints staan levensgroot afgebeeld op de voorkant van het beddengoed!

 

Ik heb voor Floris mijn oog laten vallen op het dekbed met stoere auto’s! Dus zodra hier een verhuizing zal plaats vinden komt deze zeker op zijn nieuwe bed!

Neem snel een kijkje op www.kidswithflair.nl

Inmaginarium

Kinderwinkel Inmaginarium in Spanje is al een tijdje een van mijn favorieten. Het bijzondere is dat ze een speciale kinderdeur hebben!

mijn favoriete webshops - imaginarium

En ja, ook aankomende zomer gaan wij er weer trouw heen.. Dit keer om een mooie lunchbox voor Floris aan te schaffen!

Er zijn kwam ik achter in Nederland al 3 winkels. In Amsterdam, Haarlem en Arnhem!

Roomseven Outlet

Een leuke winkel met kleding van het vorige seizoen. Je kan hier ook slagen voor stof, beddengoed, aankleedhoezen, tassen kussens en accessoires. Het is nog best prijzig, maar ga je in de uitverkoop dan kan je voor weinig mooie en leuke dingen scoren! Sinds kort dus ook online…

Bergstein laarsjes

Ik ben erg fan van de waterlaarsjes van Bergstein. Heerlijk die vrolijke gekleurde laarsjes door de regenplassen. Hier staan nu een paar roze en rode laarsjes op de mat te drogen. Ze worden inmiddels weer volop gedragen!

Je kan ze eigenlijk bij alle kinderschoenwinkels wel kopen. Ik heb ze deze keer online bij 1 van mijn favoriete webshops (Mooieschoenen.nl) besteld.

Du parlei au mem (DPAM)

Een Franse kinderwinkel met webshop. Afgelopen vakantie heb ik hier al schoenen voor onze kleine man gekocht. Ik vind het merk vooral leuk voor meisjes!

Cyrillus

Een prachtig vooral Frans/Belgisch klassiek merk. Zowel voor mannen/vrouwen als kinderen. Ik houd zelf erg van klassieke kinderkleding. Jij ook? Dan kan je losgaan in de webshop van Cyrillus. Mocht je in Brussel zijn dan is een bezoekje aan de winkel zeker de moeite waard!

Adres in Brussel:

  • Woluwe Shopping Center
  • Boulevard de la Woluwe 70 / 1200 Bruxelles

Praat mee!