Mama met Kids.nl

Delen? Graag:

Welkom op mijn blog Mama met Kids.nl.

Ik ben zelf mama van inmiddels 3 heerlijke kindjes. Mijn oudste dochter Filoe (2009) is een echt meisjes meisje. Ik geniet daar intens van. Filoe zit inmiddels in groep 5 en heeft dyslexie. Filoe heeft een hobby…she loves ballet!

Floris is onze middelste kind. Een ondernemende jongen vol met energie (2011). Floris zit in groep 3 en lezen en schrijven is het leukste wat er is! Floris  is dol lego van Ninjago en zit op schaken.

Friso (2016) is onze kleine boef! Friso gaat 1 dag naar de opvang. Friso is een echte levensgenieter, na al, en voor niemand bang! Hij is dol op zijn grote zus en broer en zij op hem!

Wij wonen in de stad Utrecht en genieten daar erg van. Een paar jaar geleden zijn we verhuist naar Baarn. Helaas is dat avontuur niet zo heel goed bevallen en zijn wij er achter gekomen dat het stadse leven toch meer bij ons past. Wij zijn opzoek naar een leuk huis met tuin, liefst in de stad!

Mama met Kids.nl zal niet alleen over uitstapjes gaan maar ook over dingen waar ik tegen aanloop met onze kindjes, lekkere receptjes, lifestyle ideeën, noem maar op… en natuurlijk mijn grootste hobby shoppen voor de kids!

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om onze verhalen en uitstapjes te lezen en vooral inspiratie op te doen om er onder andere op uit te gaan met je eigen kids.

Mama met Kids.nl


Praat mee!