Heerlijke chocolademelk met Hotchocspoons van de Chocolate Company

Delen? Graag:

En toen werden wij ontzettend verwend door de Chocolate Comany! Een doosje met Hotchocspoons (om zelf chocolademelk te maken) en een heerlijk stuk Sint chocolade werd bezorgd!

chocolademelk

Mijn kindjes waren dit keer extra blij dat ze mochten testen. Want voor chocolade & chocolademelk hebben ze een uitgesproken liefde. Ze zijn op dit moment alleen blij met 1 bepaald merk maar ik heb een licht vermoeden dat ze deze liefde gaan delen met de Chocolate Company.

Dit was voor ons de eerste kennismaking met de Hotchocspoon. Ik had ze al wel eens zien liggen in de supermarkt maar ik ben heel erg blij dat ik die nooit geprobeerd heb! De Chocolate Company was de eerste met de Hotchocspoon en doet er alles aan om de beste te blijven. Inmiddels wordt hun chocolade verkocht van Nederland (waar alles is begonnen) tot Japan, Canada en Zweden..!

 

De Chocolade wordt nog steeds zelf gemaakt wat veel energie kost, en vakmanschap eist! Daarnaast werkt de Chocolate Company alleen samen met cacaoleveranciers die UTZ-gecertificeerd zijn. Dit is een wereldwijd programma voor landbouwproducten die lang mee gaan en ook goed zijn voor het milieu en de natuur.

chocolademelk

Lekkere chocolademelk met Hotchocspoons

Terug naar Hotchocspoon. Zoals jullie op de foto zien is het een stuk chocolade met bij ons o.a. een gezellige Sinterklaas erop! Na wat melk te hebben opgewarmd gaan we de spoon door de melk roeren. Het is een feestje op zich. En wat zijn we benieuwd naar de smaak.

Om beurten mogen de kindjes even proeven en we zijn het er unaniem over eens. Voor ons geen pak chocolademelk of blik Nestlé meer..! De Hotchocspon overtreft alles. Volgens de kinderen is dit en ik citeer mijn jongste zoon Floris: “verrukkelijk lekker”!

En het stuk chocolade? Dat had ik net in stukje klaargelegd. Even niet aan opgelet en toen greep ik mis… Filoe vond het heerlijk! Floris kon niets meer zeggen want die liep met zijn mond vol, maar gaf mij met een dikke duim aan dat het top was!

Wij gaan dan ook snel een bestelling doen voor de goede Sint het land weer verlaat. En ik vergeet bijna te zeggen dat ik op de site ook speciale kinder Hotchocspoons zag!

Dus mochten jullie nog op zoek zijn naar een leuk Sint kado, kerst kado of een kerstpakket? Het is echt de moeite waard! En ook deze keer spreken mijn kindjes en ikzelf uit eigen ervaring!

Bedankt lieve Chocolate Company!

#MamametkidsAD


Praat mee!