Panasj – hockey voor kids

Delen? Graag:

Wij hebben ervoor gekozen om Filoe vanaf haar 3e jaar op hockey voor kids te doen bij Panasj.

Panasj een leuk hockey voor kids speelconcept voor kinderen van 3 tot en met 4 jaar. Kleuters en peuters maken voor het eerst op een gestructureerde manier kennis met stick en bal, samen met één van hun ouders, waarbij de nadruk op spel en plezier ligt.

Panasj

Het vrolijk gekleurde Panasj materiaal is speciaal ontworpen voor kinderen en stimuleert coördinatie, behendigheid en balans. Doel van iedere oefening is het bevorderen van de motoriek, maar belangrijker nog is het om lol te hebben! De Panasj groepen bestaan uit maximaal tien kinderen en tien ouders. 45 minuten quality time met je eigen kind! Telefoons uit, broertjes en/of zusjes lekker thuis of rustig op de bank. Samen met papa of mama krijgen de kinderen buiten de motorische spelletjes ook een paar basisprincipes van het hockey voor kids aangereikt.

Ook voor oudere kinderen (5 – 10 jaar) is Panasj erg leuk. Ze leren onder professionele begeleiding de nieuwste, maar ook de basistechnieken onder controle krijgen. Panasj is ook voor kinderen die al op hockey zitten een mooie aanvulling op de reguliere clubtrainingen. Iedere speler krijgt bij Panasj de mogelijkheid om basisvaardigheden, nieuwe technieken en coole passeerbewegingen te leren.

Groepen worden ingedeeld op leeftijd (geboortejaar) en bestaan uit rond de 10 kinderen per groep. Bij Panasj krijg je de trainingsstof op een zo speels mogelijke manier aangereikt. Bijvoorbeeld met swingende muziek. De nadruk ligt op de ontwikkeling van de techniek en motoriek. In de praktijk zie je dat kinderen na enkele wekelijkse sessies van een uur al flink vooruit gaan. Alle lessen worden in een zaal gegeven.

Filoe heeft inmiddels haar hockey diploma gehaald en ook het eerste hockey voor kids feest was een succes. Floris moet nog heel even wachten met hockey en mag in mei ook bij Panasj van start gaan. De dagen die we samen zijn vullen we nu met boodschapjes halen en uitstapjes aan bijvoorbeeld de lapjesmarkt Utrecht, een heel enkele keer de Artis of spelen met het Maileg konijnenhuis.


Praat mee!