Friso en zijn nieuwe Activity Krokodil

Delen? Graag:

Dat de tijd vliegt heb ik jullie al meerdere malen verteld. Friso is nu 4 maanden en hij is de wereld om zich heen steeds meer aan het ontdekken. Hij kijkt zijn ogen uit als hij Filoe en Floris ziet spelen en stoeien. Wat wil je ook met een grote broer en zus in huis. Als je zijn oogjes ziet dan wil hij het liefst meedoen. Als hij aandacht wil maakt hij geluidjes en heel soms moet ik hem er echt in zijn stoeltje bij zetten, hij schatert het dan uit!

Inmiddels bied ik in de box en in de kinderwagen regelmatig een speeltje aan. Geweldig vindt hij dat. Je ziet zijn ogen dan glinsteren en hij volgt het speeltje erg goed. Inmiddels kan hij ook grijpen. Dit lukt hem nog niet altijd even goed. Maar veel oefenen doet wonderen. Het gaat steeds beter en de speeltjes gaan tegenwoordig regelrecht zijn mond in!

Activity Krokodil

Van Fischer-Price kreeg ik de Activity krokodil toegestuurd. Deze krokodil sluit perfect aan in de fase waar Friso nu in zit! De Activity krokodil stimuleert vooral de fijne motorische zintuigen. Pakken en ontdekken/verkennen staat centraal bij de Activity krokodil. De Activity krokodil is lekker zacht. Hij heeft zoals je ziet schubben in opvallende kleuren en structuren maar ook verschillende stofjes zoals corduroy en pluche die o.a. de zintuigen van je baby stimuleren. Als Friso de krokodil probeert te pakken zijn er leuke klik-klak en knisper geluidjes te horen. De ringen gaan zodra hij ze te pakken heeft gelijk zijn mondje in ;). Ook handig als bijtring dus! Maar ook het gezichtje van de krokodil verdwijnt af en toe in zijn mond! Hij heeft de naam Krokie gekregen. De krokodil kan makkelijk mee op stap of op reis. Er hangt een ring aan de krokodil. Deze ring kan je aan je Maxi-cosi, kinderwagen, box of tas bevestigingen zonder dat je hem kan verliezen. Ideaal dus.

Activity Krokodil

Fischer-Price

Activity Krokodil

Wie kent het niet; Fischer-Price? Wij hebben deze stapel toren nog van Filoe bewaard (ik had deze vroeger als kind al) maar ook de bekende kassa (die bij onze huisarts nog steeds in de wachtkamer staat) is gegarandeerd speelplezier! Je kan dus wel zeggen dat ze bij Fischer-Price na al die jaren redelijk weten wat een kind nodig heeft aan stimulans. Mijn advies is om vooral een speeltje aan te bieden dat aansluit bij jouw kind. Jij als ouder kan dat het beste inschatten. Ieder kind ontwikkeld op zijn eigen tempo zelfs als ze zo klein zijn!

#MamametkidsAD

Deze blog is gesponsord in samenwerking met Fisher Price. De review die ik er over schreef is geheel van mijzelf. Door het plaatsen van o.a. deze samenwerking kan ik stukje bij beetje een bestaan opbouwen en regelmatiger een nieuwe content voor jullie plaatsen. Hiervoor wil ik jullie bedanken.


Praat mee!