Babyshower

Delen? Graag:

Inmiddels gaan mijn twee schatjes alweer naar de basisschool, maar de tijd dat ik zwanger was kan ik mij nog goed herinneren. Mijn trouwe blog-lezers weten dat dit nou niet de meest fijne tijd was…

Babyshower

Ondertussen zijn er veel mensen om mij heen zwanger, super leuk! En bij zwanger zijn hoort een babyshower! In veel landen om ons heen is dit een echte traditie. In Nederland is het nog lang niet het geval. Maar steeds vaker krijg ik een uitnodiging voor een babyshower. Meestal is het nog een verrassing voor de mama in spe.

babyshowerOp het werk hebben we er wel een traditie van gemaakt. En ondanks dat het inmiddels een traditie is blijft het iedere keer weer een verrassing! Wij plannen de babyshower net voor het verlof van de zwangere collega of zelfs collega’s.

In het geheim word er een luiertaart gemaakt wat ook een traditioneel kado bij ons is! Op de cadeautafel staat de taart te pronken met daarbij allemaal kadootjes voor de baby! De tuin of de ruimte (afhankelijk van het weer) wordt versiert in de kleur roze of blauw. Er verschijnen heerlijke hapjes, salades, sapjes en taartjes op een mooi aangeklede tafel!

Wij plannen de babyshower altijd na werktijd. Zo kunnen we onder het genot van een hapje en drankje de cadeautjes uitdelen en bewonderen van de mama in spe!

babyshowerEr zijn natuurlijk veel meer verschillende ideeën voor een babyshower zo kun je op Westwing ideeën vinden van populaire babyshower-cadeaus maar je kunt hier ook terecht voor heerlijke recepten of inspiratie voor de niet te vergeten aankleding!

 

 

 

 

Ik ben benieuwd hoe jullie de babyshower hebben gevierd… Laat het gerust weten!


Praat mee!