In de bakfiets met een baby!

Delen? Graag:

Misschien weten jullie dat de bakfiets mijn auto is. En ja, ik kan het iedereen aanraden het is zo ontzettend fijn. Zeker als je in de stad woont en 2 of meer kindjes hebt! Deze blog schrijf ik omdat ik super blij ben dat ik sinds een aantal weken ook met baby weer mobiel ben. Dat houdt in dat Friso mee kan in de bakfiets!

Bakfiets

Bij de fietsenmaker heb ik (echt voor veel te veel geld) een super makkelijke constructie laten maken. Dus geen gedoe met een lompe babyschaal of iets dergelijks. Ik deel deze constructie graag met jullie want mocht je een handige man hebben dan kan je dit zelf voor nog geen 10 euro maken! Met deze constructie kan ik, ook als Friso niet mee is, het tweede bankje plaatsen en meerdere kinderen meenemen bv als we een klassenuitje van Floris hebben. Maar ook als ik alleen of met de oudste twee op pad ben kan ik al mijn boodschappen kwijt.

Hier de constructie in foto’s (mail gerust als het niet duidelijk is hoor):

bakfiets bakfiets bakfiets bakfiets bakfiets bakfiets

foto 1: Er is een oogje vastgezet aan beide kanten op de bodem. Door het oogje zit een riempje met een soort gesp.
foto 2: Je legt een vierkant van schuimrubber tussen de oogjes in.
foto 3: Nu kan je de maxi-cosi op het schuimrubber zetten.
foto 4: Aan beide kanten maak je het riempje vast.
foto 5: Als beide riempjes goed vast zitten kan je gaan fietsen!
foto 6: Het lukt mij zelfs het onderstel van de bugaboo mee te nemen. Deze zet ik dan vast met het riempje van het bankje. Als Floris mee is zit hij dan wel achterop.

Ik ben nog opzoek naar belettering voor mijn bakfiets. Om wat meer zichtbaarheid aan Mamametkids.nl te geven. Tips zijn van harte welkom!

bakfiets


Praat mee!