Frozen feest

Delen? Graag:

frozen feest

Ja, en dan is het eindelijk zo ver… Het lang verwachte Frozen feest! We beginnen goed. De dag ervoor wordt Floris ziek. En dat terwijl ik dacht het goed geregeld te hebben. Hij zou fijn een dagje bij zijn vrienden op Kindergarden (crèche) gaan spelen. Oké, snel schakelen en plan B. Ik bel mijn collega (juf van Floris) / vriendin Emma voor hulp! Zo kan Harm Floris verzorgen en wij ons over het Frozen feest ontfermen.

 

Frozen feestfrozen feest

De ochtend staat in het teken van cup cakes bakken en de tafel aankleden. voor mij zeker geen straf om te doen! Ondertussen nog een lichte paniek aanval… Zouden de meisjes het wel leuk vinden? Heb ik genoeg activiteiten? Etc.

Het ophalen is een feest op zich! Acht over enthousiaste meisjes die onwijs veel zin hebben in een Frozen feest en super benieuwd zijn wat we gaan doen!

Eenmaal thuis bewonderen de meisjes de tafel! Ze vinden het prachtig… Eerst de kadootjes uitpakken! De meisjes zitten in een kring om de jarige jet heen. Ze zingen uit volle borst een liedje. En zo worden de prachtige kado’s uitgepakt en staat ieder kind even centraal!!

Inmiddels zijn we druk bezig met de poffertjes die zeer welkom zijn bij de dames.

Als iedereen vol van de poffertjes is gaan we armbandjes maken en vrijwel alle meisjes lukt het om de (soms best kleine) kraaltjes te rijgen. Ondertussen wordt er heerlijk gekletst en staat de cd van Frozen op de achtergrond aan. Zo aandoenlijk om al die meisjes te horen zingen! Ieder meisje heeft een prachtige armband gemaakt!

Cup cakes versieren. Ook dit vinden ze allemaal heerlijk om te doen! Emma onze bak expert legt uit en laat zien hoe je het beste kunt versieren. Er worden ook hier prachtige cup cakes gemaakt…

frozen feest

Iedereen krijgt een goodiebag mee met Frozen-krijtjes, kleurplaten van Frozen, een toverstafje, bouwpakketje maak je eigen Olaf en niet te vergeten de armbandjes!

Dan klopt de eerste moeder aan. Na de evaluatie met Emma en alle blije gezichtjes kan ik zeggen dat het een zeer geslaagd Frozen feest was! Ondanks dat het 2 keer te veel werd voor Fi (dat hoort bij Fi) heeft ze genoten!

En zij niet alleen. Haar moeder (was wat onzeker over alles) heeft een heerlijke middag gehad! Wat een schatjes van vriendinnen heeft ons meisje. Iets om te koesteren!

Lees meer over de voorbereidingen van het Frozen kinderfeestje.


Wauw! Met veel plezier lees ik dit bericht! Het klinkt als een geslaagde dag! Filou en Floris boffen maar met zo’n mama en zo’n lieve Emma!
Goed gedaan meiden!
X

Mijn dochter wordt 4 jaar en wil ook een frozen feest, echt leuk hoe je dit aangepakt hebt. Heb je het kroontje en het stafje volledig zelf gemaakt?

Hoi Liselotte,

Bedankt voor je reactie, erg leuk!
Het stafje heb ik bij de Xenos gehaald maar ze hebben hem ook bij de Hema. Hier in Utrecht heb je op zaterdag de lapjes markt.. daar heb ik de lintjes gehaald en om de stafjes heen gebonden!
Aan de kroontjes ben ik niet toegekomen, helaas. Ze zijn van vilt gemaakt met een lintje om hem dicht te knopen… Het is niet moeilijk maar kost wel wat tijd.
Ben heel benieuwd naar jullie feest! Wil je nog iets weten mag je altijd een berichtje sturen!

ps. Ik was gister in A’dam bij de kinderfeestwinkel. Daar zag ik papierenbordjes en bekertjes van Frozen!

Leuk! Mijn dochter had gisteren ook een Frozen feestje, maar dan in een sporthal met allerlei spelletjes. Knap hoor, hoe jullie (jij en de moeder van mijn feestje) dat allemaal organiseren!

Wah! Wat een goed en geweldig georganiseerd feest was dit! Mijn dochter wordt over 4 weken ook 6 jaar en is helemaal in Frozen sferen.. Dit zou ze geweldig vinden.. Maar hoe moet ik dat aanpakken, waar haal je al die blauwe spullen vandaan, balonnen, tafelversiering, help! en ook voor de cupcakes versiering, dat is meestal alle kleuren roze, waar haal je die blauwe versiering? Was de taart van poffertjes gemaakt? Die ziet er ook geweldig uit! Zo veel te vragen.. Dank voor enige tips!

Praat mee!