Frozen kinderfeestje – voorbereiding

Delen? Graag:

Er ontstaat een lichte paniek bij mij… Filoe is bijna jarig!

frozen kinderfeestjeIk dacht een leuk feestje te hebben bedacht. Iets wat ik heerlijk vind om te doen. Na ‘overleg’ met Filoe kom ik tot de ontdekking dat zij een geheel eigen idee heeft over haar feestje. Ahhh nee. Wat ik ook probeer het moet en zal een Frozen kinderfeestje worden… Begrijp mij niet verkeerd. Ik vind de film echt geweldig en heb hem meerdere malen met mijn prinses & prins naast me op de bank bekeken maar een schreeuwerig Disney feestje is niet helemaal mijn ding.

Jullie begrijpen dat boven op haar lijstje een Elsa pop op schaatsen, Olaf en een Elsa verkleedjurk staan. Ja, daar sta je dan met je prachtige (verantwoorde) Souza jurk. Maar vooralsnog komt er geen Elza jurk in huis!

Frozen kinderfeestje

Terug na het Frozen kinderfeestje. Ik heb mijn idee een beetje moeten aanpassen en de tafel zal ik prachtig aankleden in Frozen style (lang leve Pinterest) met een vleugje van mijzelf. We gaan nog steeds armbandjes maken maar dan in de kleuren van Frozen. Hoe kan het ook anders. Gelukkig is Utrecht in het bezit van een Beadies vestiging.

Daarnaast worden er tijdens het Frozen kinderfeestje cupecakes versierd in het Frozen thema. Een aantal spullen heb ik al in huis. Voor andere moet ik nog even op zoek.

Een deel van de versiering zoals de pompons, rietjes, enz. heb ik al gevonden op de ohh zo bijzonder leuke website sweettableshop.com. Het is zeker een bezoekje waard voor een geslaagd feestje

frozen kinderfeestjeVoor alle meisjes ga ik een een simpele toverstof omtoveren tot Elza toverstaf. Dus voor zaterdagochtend staat de lapjesmarkt op de planning. Nog iets minder dan 2 weken en dan is het zo ver… Het wordt echt nog even broeden op leuke uitdeel kadootjes en lekkernijen.

 

 

 

Hier vind je een uitgebreid verslag van het Frozen kinderfeestje zelf.

Misschien is mijn post van het vorige feestje ook leuk om te lezen: “Verjaardagsfeestje – vijf jaar alweer


Ik zie wat leuke tips erbij staan voor mijn dochters frozen feestje. Nu ben ik alleen benieuwd waar de kroontjes vandaan komen?

Praat mee!