Hartenhuisjes voor het vergeten kind

Delen? Graag:

Dit keer geen blog over welk leuk uitstapje of ontdekking ik met mijn kindjes heb gemaakt. Dit keer een stuk over Hartenhuisjes.

Heb jij ze al zien hangen?

Dat ik met kinderen mag werken zie ik als een geschenk. Vanaf 10 weken zijn ze welkom. Klein, kwetsbaar worden ze gebracht. De kinderen waar wij voor mogen zorgen worden thuis liefdevol en beschermt opgevoed! Na vier jaar nemen wij afscheid van een kindje. Ze zijn klaar. Klaar om naar school te gaan. Klaar voor nieuwe vriendjes en juffen. Klaar om hun vleugeltjes verder uit slaan!

29 januari start de week van het vergeten kind. Ik werk nu voor een prachtige kinderopvangorganisatie kan ik wel zeggen. Met over het algemeen gelukkig opgroeiende kinderen! Helaas, ik weet niet of helaas het juiste woord is, heb ik ook gewerkt met kinderen waar een veilig thuis niet de basis was. Waar wij de sporen van mishandeling vonden.Hartenhuisjes

Misschien ken je wel zo een kind?

Hartenhuisjes

Terug naar het Hartenhuisje. Het Hartenhuisje staat dit jaar centraal voor de vergeten kinderen. Het symboliseert het uiteindelijke doel; alle kinderen een goed thuis geven. Met een hart dat staat voor liefde en hoop!

Dit blog wijd ik recht vanuit mijn hart (zonder commerciële doeleinden) maar als moeder en leidster aan alle vergeten kinderen. Juist omdat kinderen groeien van liefde, maar ook omdat kinderen hoop moeten hebben. Hoop op een eerlijke toekomst! Een kind is nog teer en kwetsbaar maar ook nog zo eerlijk en zonder oordeel. Zullen wij ze helpen kind te mogen zijn?

Wil je meer informatie over deze actie? Surf naar www.hetvergetenkind.nl.


Praat mee!