Slaapfeestje in Teepees

Delen? Graag:

Teepees slaapfeestje.

Filoe heeft niet het meest makkelijke schooljaar achter de rug. Wij merkten dat ze er de laatste weken erg doorheen zat. Haar dyslexie behandeling kost haar duidelijk veel energie. Tijd voor iets leuks, tijd voor een feestje.

Wie ons volgt op Instagram of Facebook heeft het al voorbij zien komen. Maar vandaag is daar dan de blog over het slaapfeestje.

Ze had het al een paar keer gehad over logeren met vriendinnen gehad. Dan natuurlijk niet met 1 vriendin maar meerdere… Iets met kleine meisjes worden groot en krijgen eigen ideeën.

Op Instagram volgde ik al een tijd Teepees and fun. Teepees and fun verzorgen slaapfeestjes geheel in style en op locatie. Echt iets voor Filoe en haar vriendinnen. Dus na wat met mailen met Teepees and fun en informeren bij de mama’s (ik kan niet zomaar foto’s plaatsen) van de meisjes, heb ik het feestje geboekt.

Teepees and fun werkt met verschillende thema’s, dus ook voor jongens. Er is zelfs een nieuw thema bij gekomen. Ik koos het unicorn slaapfeest. Daarnaast kan je kiezen uit basic pack of een deluxe pack.  Dit kan je nog aanvullen met een aantal extra optie’s die Teepees and fun aanbiedt. Wij kregen de photo call erbij.

teepees kinderfeestje

Zelf koos ik ivm de beperkte ruimte  voor twee tenten. Deze liet ik in de woonkamer opzetten en er kunnen 6 kindjes in slapen. Dus 3 kinderen per tent.

De Teepees tent is incl. matras, laken,kussen en deken. Daarnaast wordt het echt geweldig aangekleed en gestyled door Sonia; de eigenaresse van Teepees and fun. Sonia is een hele lieve en rustige vrouw. De Teepees worden echt tot in de puntjes aangekleed en overal is aan gedacht. Geweldig om te zien met welke passie Sonia dit doet.

teepees kinderfeestje

 

Het eindreslutaat.. Ik was er zelf echt even stil van. Was ik nog maar zo klein. De meisjes waren er ook echt even stil van toen ze het zagen. ‘Mogen we hier echt in slapen vanavond?’ Jullie begrijpen ze waren die tent niet meer uit te krijgen. Alles werd aangeraakt en uitgebreid bekeken. Ook was er een Photo call. Nou daar gingen ze hoor verkleed en wel de tent in.

teepees kinderfeestje

Na een gezellig feestmaal voor de tentjes en een heerlijke ijsje bij onze ijswinkel gingen ze al omkleden. Het was nog geen 20:00 uur en de dames zaten klaar voor de tent om een filmpje te kijken. Inmiddels had ik een thee-tje met wat lekkers klaar.

teepees kinderfeestje

Uiteindelijk vielen de meisjes tegen 24 uur in slaap.. Ze hebben zo zichtbaar genoten. En ik/wij ook. Dat gegiebel en geklets deed mij denken aan de  slaapfeestjes die wij vroeger hadden. Deze waren lang niet zo in style als deze. Stiekem had ik daar ook wel een nachtje willen slapen voor het kampvuurtje.

Onze kleine Friso besloot de dames om 8 uur te wekken want hij had erg trek in zijn fles. Eenmaal beneden stond hij in het middelpunt van de meisjes en ging hij eens uitgebreid bij ze in de tent zitten.

teepees kinderfeestje

Na een heerlijk ontbijtje en een uitgebreide bad sessie was daar het einde van het feestje. Een feestje om niet snel te vergeten. En ja, ik moet zodra wij een nieuw huis hebben ook een slaapfeestje bij Sonia voor Floris organiseren want hij wil ook wel in van die mooie tenten slapen met zijn vrienden.

Een mooie herinnering zo een eerste slaapfeestje!!

Mama met Kids.nl

 

Voor meer informatie kijk op de website van Teepees and fun. Ik kan het jullie echt aanraden zowel voor jongens als meisjes.

 


Praat mee!