Samenwerking

Leuk dat je de mogelijkheden voor een samenwerking met Mama met Kids.nl aan het onderzoeken bent!

Ik maak voornamelijk blogs over het leven met mijn kinderen en het moeder zijn. Ben vaak op zoek naar nieuwe producten, uitstapjes, bijzondere plekken etc. Dit deel ik graag met mijn lezers.

De meeste producten heb ik zelf of laat ik mijn kinderen testen. Zo kan ik een zo eerlijk mogelijke blog schrijven.

Er zijn meerdere vormen van samenwerking mogelijk bij Mama met Kids.nl. Wil je hier meer over weten? Stuur dan een e-mail naar info@mamametkids.nl of ga naar het contactformulier.

Adverteren

Wil je jouw bedrijf promoten? Dat kan op diverse manieren.

Zo kunnen we een winactie opzetten, productrevieuws schrijven, het via social media onder de aandacht brengen, banners plaatsen of een persevent bijwonen!

Wil je producten vrijblijvend (ik kan je geen garantie op exposure geven) opsturen? Neem dan ook even contact op via info@mamametkids.nl of het contactformulier.

Bedrijven waar wij een samenwerking mee hebben gehad:

Bekijk ook de case van de samenwerking met Hema.

Reclamecode social media

De reclamecode social media bestaat sinds 2014. Wat houdt dit in?  Heel kort, plaats ik een blog of review over een product dat ik mag testen of waar ik een vergoeding voor krijg. Dan ben ik verplicht dit te melden onder mijn stukje. Er is geen voorschrift hoe ik mijn reclame moet aangeven. Wel doet de RMS suggesties. 1 daarvan is een eigen # of #spon (gesponsord) maar ook #ad (advertentie) en ga zo maar door. Ik heb ervoor gekozen een eigen # te gebruiken. Als je onderaan een blog #MamametkidsAD ziet staan kan je er van uit gaan dat deze blog is gesponsord door of een test product of door een vergoeding.

Staat er niets onder een stukje maar gaat het wel over een product/merk. Dan mag je er van uitgaan dat ik dit product zelf heb aangeschaft en het dus mijn eigen bevinding is.

Dit stukje schreef ik na het lezen van een blog van Annicvw