Babykamer snaps

Delen? Graag:

Inmiddels ben ik 36 weken zwanger. Het aftellen is begonnen..

De baby kamer is zo goed als klaar. Ondanks dat ook deze zwangerschap niet over rozen ging heb ik toch nog aardig (vooral online) zelf de baby inkopen kunnen doen!babykamer

Ik wil de babykamer graag met jullie delen door middel van een babykamer snap!
Voor mij wordt dit mijn eerste snap reeks..!

babykamer

De Trip Trapp stoel staat klaar! Wat een veranderingen de laatste jaren. Inmiddels is er dus een New born setje voor de Trip Trapp. Geen gehannes meer met wiptoeltjes of de maxi-cosi op de tafel ????!

babykamer

De wieg heb ik ooit op marktplaats gevonden. Filoe en Floris hebben hier beide in gelegen. De wiegbekleding is exact dezelfde als van Floris; indertijd gemaakt door mijn moeder.

babykamer

Dekentje voor de wieg, aankleedhoes, etc. bestelde ik online via koeka.nl. Voor rompers ben ik erg fan van Petit Bateau. Met luiers heb ik van beide kindjes de beste ervaring met pampers. Hier een kleine inkijk in één van de lades.

babykamer

De lamp is van Hertzentrue die lieten wij maken toen ik zwanger was van Filoe.

babykamer

De Tummytub. Zo’n fijne emmer om je kindje in te wassen!

babykamer

Het olifantenhoofd met slinger kocht ik via vtwonen.nl en zijn beide van KidsDepot.

babykamer

De commode is van Ikea. Heel simpel. Ik heb hem ook al voor Filoe en Floris gebruikt.

babykamer

Kinderwagen is van Bugaboo. Ik zweer bij dit fijne merk. Met een nieuwe kap en dekje is hij weer als nieuw! Nu nog even aan de slag met de rem want die werkt niet helemaal meer naar behoren.

babykamer

Dit pakje hebben Filoe & Floris samen uitgekozen voor hun kleine broertje. We hebben het gekocht bij de Bijenkorf hier in Utrecht.

babykamer

De Maxi-Cosi staat ook al klaar met een heerlijke voetenzak van Koeka.

babykamer

Deze luiertas is van Floris geweest en omdat ik hem nog steeds leuk vind gaan we hem ook voor deze kleine man gebruiken! Hij is van Oililly. Hier zitten de spullen voor onze kleine man in.

babykamer

Zowel Filoe als Floris hebben hun eigen Peter Rabbit servies van Wedgwood. Helaas is deze lijn niet meer verkrijgbaar. Voor onze kleine man heb ik dus de nieuwe lijn aangeschaft.

babykamer

De wieg is al klaar voor gebruik. Zowel Filoe als Floris hebben onder dit ‘beddengoed’ gelegen. De lakentjes heeft mijn moeder gemaakt en het dekentje is voor Filoe gemaakt door mijn oma. Helaas leeft ze sinds een paar jaar niet meer maar ik vind het ontzettend bijzonder dat ons derde kindjes toch onder dit dekentje mag liggen!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kleine inkijk in onze babykamer te hebben.babykamer


Praat mee!