Ballerette the place to be in Rome!

Delen? Graag:

Vorig jaar kwam ik via instagram (zijn jullie ook zo fan van instagram?) bij een super leuke ballerina’s schoenwinkel uit!

Schoenen uhhh ik hou er van. Ik vermoed velen van jullie ook 😉. Aangezien we nu al een paar mooie lente dagen achter de rug hebben deel ik dit adresje graag met jullie.

In de zomer loop ik het liefst op ballerina’s. Ze staan,vind ik, eigenlijk overal leuk onder en lopen heerlijk!
Nu, via instagram kwam ik bij Ballerette uit. Mijn hart maakte een klein sprongetje.. Ballerette is een Italiaanse schoenwinkel gevestigd in Rome en ja, je raad het al; ze verkopen ballerina’s!
Maar echt heel veel ballerina’s. Ballerina’s in alle kleuren en verschillende modellen. Let even op de schoenendoos. Geweldig toch? De winkel zelf bezoeken staat hoog op mijn to-do lijstje. Het model Colonna is een van mijn favoriete. Vorige jaar heb ik de kleuren pink en bluette al gekocht. De prijzen variëren en zijn vanaf 65 euro.

Vorige week maandag kon ik het niet laten, heb ik na heel lang wikken en wegen want oh ieder kleurtje is leuk, een paar in beige suede besteld!

Afgelopen donderdag kwamen ze al binnen…. 

Het merk Ballerette is ontstaan in 2015 maar het idee was al jaren eerder bedacht. Het bedrijf is opgericht door twee vrouwen uit Rome die geloofden in de kwaliteit van het “made in Italy label” en in het feit dat alle vrouwen style hebben. Ze droomden ervan om een wereldwijd succes verhaal neer te zetten die begint in Rome.

Ballerette met haar oneindige keuze uit kleuren, materialen en details is ontworpen door vrouwen voor vrouwen. Vrouwen die ervan houden om anders, comfortabel en mooi te zijn elke dag weer. Vrouwen die ervan houden om met hun look en style te “spelen.”

Gecreeerd met passie en gemaakt door Italiaanse schoenen fabrikanten met een lange traditie is er altijd een Ballerette model dat perfect past bij jouw kleren en accessoires. Ballerette houdt ervan om op te vallen wanneer je haar draagt zelfs in haar transparante schoenendoos. Het is om verliefd worden op te worden en je wilt het liefst je garderobe vullen met al hun kleuren en verschillende modellen.

De schoenen vallen op door hun kleur maar ook door  de unieke transparante schoenendoos.
In 1 oogopslag vind je de perfecte Balerette die past bij jouw look en stemming zowel in onze winkels of online als in jouw kledingkast.

Ballerette levert wereldwijd en je betaald voor verzending naar Nederland 10 euro. Er zijn twee manieren van betalen via een creditcard of pay-pal. Zelf vind ik  het zeer de moeite waard het zijn prachtige schoenen van goede kwaliteit. Naast dat de site erg vriendelijk is hebben ze tot nu toe een snelle levering en heb je de schoenen een paar dagen later al in huis.

Inmiddels heb ik een verlanglijstje want oh deze kleuren wil ik eigenlijk ook nog 😬. Hier een kleine selectie.ballerina'sballerina's

ballerina's

Extraatje voor moeders die dochters hebben, ze verkopen ook setjes moeder – dochter. Ik zie ineens een tripje Rome met Filoe opkomen in mijn gedachten, haha!

Mocht je naar Milaan gaan? Daar is 4 april  een vestiging geopend het adres in Milaan is Corso Garibaldi 73.
Het adres in is Rome is Via del Gambero 22.

www.ballerette.com

 

babykamer


Praat mee!