Jongenskleding – Floris en Friso

Delen? Graag:

Friso groeit enorm. Helaas heb ik recent afscheid genomen van zijn echte babykleertjes. Een paar pakjes bewaar ik net als ik voor Filoe en Floris heb gedaan. Zoals het eerste pakje, de eerste schoentjes maar ook het eerste plukje van hun eerste kappersbezoekje en hun eerste speeltje. Als ze later zelf mama of papa worden krijgen ze deze jongenskleding in een mooi doosje. De andere kleren gaat een heel lief baby’tje dragen.

Afgelopen tijd heb ik de kasten opgeruimd en uitgezocht. Floris heeft ook een redelijke groeispurt doorgemaakt (dat mocht ook wel). Nu ik twee jongetjes heb vind ik het heel leuk om ze hetzelfde te kleden. Ik deed dit voor het eerst tijdens de foto-shoot die wij deden in februari. Ik probeer Filoe dan in een matching meisjes outfit erbij te kleden. Zelf ben ik dol op Franse en Spaanse jongenskleding en volg ik veel Franse mama’s op instagram. Het is daar redelijk normaal om je kinderen hetzelfde setje aan te trekken. Af en toe heeft Harm daar een iets andere mening over maar hé wat weet hij van mode? Ik ben niet verliefd geworden op zijn toen-der-tijd kleding stijl ;).

Jongenskleding

Met de zomer in het vooruitzicht heb ik al wat jongenskleding gekocht. Ik koos er dit keer voor om een aantal items hetzelfde te kopen.

jongenskleding

Polo’s ik ben er voor de jongetjes dol op. Ik kocht de rode polo’s in het outlet village in maasmechelen. De roze polo’s kocht ik bij de Zara.
Deze heb ik ook nog in de kleur groen voor beiden besteld via hun webshop waar ik overigens erg enthousiast over ben.

jongenskleding

jongenskleding

Jullie denken vast liggen daar nou echt witte korte broeken… Ja, dat klopt! Ik ben er dol op en ja, Floris heeft er meerdere in het wit. Als er een vlek in zit die ik er niet meer uit krijg in de wasmachine leg ik hem in de zon of ik zet hem in de chloor. Nee, ik vind het niet erg als hij vies wordt.. Deze broeken kocht ik ook bij de Zara. Zeker nu Floris op school zit koop ik geen dure broeken meer voor hem. Gelukkig komt de zomer er weer aan dat scheelt heel veel gaten op zijn knieën (lees ik kan iedere week wel een nieuwe broek kopen). Ook deze korte broeken heb ik voor beiden in het donkerblauw besteld.

Schoenen

Voor Friso nog geen schoenen maar voor Floris wel! Hij heeft zelf zijn sportschoenen uitgekozen. Eigenlijk kopen we ieder jaar een paar new balance sneakers. Floris houdt van kleur zo heeft hij ze al in kanarie geel gehad. Dit jaar werd het ‘oceaan blauw’. Ook over de keuze van zijn slippers had hij een eigen mening. Het moesten knal gele worden. Ik koop voor hem eigenlijk altijd een paar Havaianas.

jongenskleding

Mijn vaste volgers weten dat ik voor Floris altijd in de zomer een paar instap schoentjes koop. Nu zag ik deze bij de Zara staan en ik vond ze zo leuk dat ik ze bestelde! Floris is het er nog niet helemaal mee eens. Maar ik spreek inmiddels uit ervaring; na een paar keer dragen zitten ze heerlijk vindt hij! Ze zitten trouwens ook bij de baby/dreumes lijn van Zara!

jongenskleding

Mama met Kids.nl

 


Praat mee!