Kerstoutfits Filoe & Floris

Delen? Graag:

Nog heel even en dan is het kerstmis. Dit jaar staat in het teken van de geboorte van onze kleine man. Wij blijven dan ook fijn thuis (en dat is zeker geen straf) en vieren het hopelijk met z’n vijven!

De kindjes hebben volgende week hun kerstdiner op school en Filoe heeft volgende week weer haar jaarlijkse vriendinnen kerstdiner! Deze gaat trouwens heel bijzonder worden… Een diner in een echte kerk! Helaas moeten wij hem dit jaar missen.

Kerstoutfits

Omdat ik de kindjes wel feestelijk naar hun kerstfeest wil laten gaan laat ik hier hun kerstoutfits zien!

kerstoutfits

Filoe houdt gelukkig nog erg van roze, jurken en tutu’s. Helaas merk ik wel af-en-toe dat ik haar niet alles meer aan kan trekken. Dit jaar draagt Filoe een roze rokje van Scotch R’Belle (van de huidige collectie) een wit blousje van Benetton. Het bordeaux rode vestje, de schoenen en maillot zijn van Zara!

kerstoutfits

Voor Floris heb ik een vrij klassieke look (waar ik zelf erg van houd). Floris draagt een chino en trui van Zara. Zijn blouse is van Benetton en zijn schoenen van Bisgaard.

Nu de kerstoutfits geregeld zijn moet ik alleen nog een gerecht voor beide kinderen bedenken voor hun diner op school. En natuurlijk een kleinigheidje regelen voor de juffen en meester!

babykamer


Praat mee!