Leesboekjes van Lego Star Wars!

Delen? Graag:

Vorige week viel er een pakketje op de deurmat! Dit keer mocht Floris hem openmaken. De nieuwste leesboekjes van Lego Star Wars zaten er in. Lego, Floris is groot fan! Vooral fan van Lego Ninjago maar ook Star Wars vindt hij steeds interessanter. Uitgeverij Meis&Maas stuurde ons de boekjes toe!

Meis en Maas is een zelfstandige uitgeverij. Zij geven alleen de boeken en tijdschriften voor kinderen uit waar zij in geloven. Iets wat ik ook zoveel mogelijk probeer na te leven rondom mijn blog. Na wat rond snuffelen op hun site kwam ik erachter dat wij groot afnemer zijn van Meis en Maas. Naast Lego boekjes geven zij ook o.a. de tijdschriften van Lego Ninjago, Lego Star wars, Nexo Knights, City en Friends uit. Floris was reuze blij met zijn nieuwe aanwinsten. Hij geniet nu vooral van plaatjes kijken en zelf een verhaal erbij bedenken. Uiteraard heb ik de boekjes ook voorgelezen! Ik merkte dat het verhaal nog iets te ingewikkeld voor hem is maar dat duurt niet lang meer. Over niet al te lange tijd zal hij de boekjes zelf lezen..lego star wars

Hieronder vinden jullie meer informatie over de boekjes:

Na het succes van de LEGO NINJAGO™ leesboeken liggen vanaf nu twee gloednieuwe leesboeken in de winkel, dit keer in het thema LEGO Star Wars. In De moedige R2-D2 en Han Solo’s avonturen beleven twee van de grootste Star Wars helden een episch avontuur. De boeken staan garant voor urenlang avontuurlijk speelplezier en door het thema, de schrijfstijl en de illustraties spreken ze alle kinderen aan, ook de kinderen die wat minder graag lezen.

Wie krijgt een van de grootste en belangrijkste missies in het sterrenstelsel toevertrouwd? Wie kan voorkomen dat zijn vrienden in een soepketel worden gekookt? En wie helpt onze helden als een premiejager hen wil ontvoeren? R2-D2 natuurlijk! Op deze vastberaden droïde kun je altijd een beroep doen als je in de problemen zit. Al zijn moedige avonturen lees en beleef je in De moedige R2-D2.

In Han Solo’s avonturen doet Han Solo zijn uiterste best om grootse avonturen te vermijden, maar ze lijken vanzelf op zijn pad te komen. Ontdek wat er gebeurt als hij zijn vrienden en zijn geliefde ruimteschip, de Millennium Falcon, kwijtraakt in dit spannende, nieuwe boek uit het LEGO Star Wars-universum.

Kortom, deze boeken mogen niet ontbreken in de verzameling van LEGO Star Wars fans!

De LEGO Star Wars leesboeken zijn geschikt voor lezers vanaf 7 jaar en zijn online en bij boekhandels in Nederland en in België verkrijgbaar voor € 8,95 per stuk.

#MamametkidsAD


Praat mee!