Leuke kinderkleding voor de zomer – Vingino, Bengh, Tommy

Delen? Graag:

Zoals meerdere van jullie ben ik te erg met kinderkleding! Ik hou van mooie en leuke kinderkleding voor de zomer (Vingino of Bengh kinderkleding bijvoorbeeld) en ik hou ontzettend van online bestellen. Daar kan ik echt avonden aan spenderen. Lees bijvoorbeeld mijn post over leuke kinderkleding voor het najaar.

leuke kinderkleding voor de zomer

leuke kinderkleding voor de zomerZoonlief loopt meestal in Bellerose. Onder andere te koop bij webshop Kinderkleding.nl. Maar ik kan ook los gaan in de Bellerose winkel in Knokke of Antwerpen om leuke kinderkleding voor de zomer te vinden. Zijn broekjes zijn meestal van Vingino of Tumble ‘N Dry. Vingino is het Nederlandse jeanslabel voor kids. De Vingino zomer 2014 collectie staat voor opvallende details en vernieuwende wassingen.

Ik ben ook fan van Tommy kinderkleding en Ralph Lauren

Nu heb ik mijn oog laten vallen op een te leuke baseball jas van Tommy die uiteraard te duur is, maar er dus wel gaat komen. Sterker nog, ik de jas is al besteld. Naast kinderkleding voor de zomer vind ik  leuke schoenen vinden lastig. Hij houdt van zijn Uggs, maar ook bordeelsluipers vind ik erg schattig. Deze zomer worden het New Balance gympies en instappers van Diggers.

Sandalen bij jongens vind ik persoonlijk not done. Daar heb ik iets op gevonden. Menorkinas biedt de oplossing. Spaanse sandalen voor het hele gezin. Mijn kinderen zijn er dol op en ze zien er ook nog eens leuk uit! Nu manlief nog aan de Spaanse sandalen 😉

Voor mijn dochter heb ik mijn oog alweer laten vallen op leuke kinderkleding voor de zomer
leuke kinderkleding voor de zomervan de nieuwe Bengh zomer 2014 collectie! Beng per principesse is een Nederlands merk dat wereldwijd wordt verkocht. Bengh kinderkleding staat voor een groot oog voor detail, mooie stoffen en materialen. De Bengh zomer 2014 collectie is erg kleurrijk en vrolijk.

Ook Benneton en Zara blijven leuk en betaalbaar. Sinds een tijdje kan je via Mango online hele leuke en ook betaalbare kinderkleding bestellen. Ik ga voor de lieve vestjes. Nu is dochterlief 5 en is een eigen smaak aan het ontwikkelen. Zo nu en dan moet ik dat wat bijsturen, maar het gaat de goede kant op ;-).

Ik vind het leuk om te delen dat er een heel leuk relatief nieuw merk is dat mijn hart heeft gestolen Billieblush! Ik koop het nu nog in Antwerpen want in Nederland is het wat lastig verkrijgbaar, maar kwam er per toeval achter dat ze het merk verkopen bij Rainbow op de Nachtegaalstraat in Utrecht.

Over leuke kinderkleding voor de zomer gesproken. Een leuk en vooral betaalbaar merk is… Little Miss Juliette! Via littlemissjuliette.nl kan je je slag slaan. Natuurlijk kan je ook altijd een verkooppunt bezoeken. Deze gaat het in ieder geval worden voor de zomer!


Praat mee!