A Little Lovely Company

Delen? Graag:

In het weekend van 21 november heb ik een bezoekje gebracht aan het Flavourites live evenement in A’dam! Heerlijk struinen langs alle leuke gezellige stands. Op zoek naar iets nieuws, unieks of gewoon iets om te hebben.

Producten die je normaal via je computerscherm ziet kan je nu even vasthouden en voelen. Heerlijk! Zeker een aanrader om dit evenement te bezoeken.

Dochterlief is al druk met haar verjaardag (die pas in januari is). Maar goed, je kan maar beter goed voorbereid zijn. Wie er wel en niet mag komen is op deze leeftijd zeer belangrijk. Ik heb dan ook het dringende verzoek van de kleine dame gekregen mij niet met deze keuze te bemoeien.. Pfffffffffffffff.

A Little Lovely CompanyIk heb prachtige (stoffen) slingers in huis en ook aan ballonnen geen gebrek. Wij kunnen eigenlijk iedere dag wel een feestje geven, het is een kwestie van alles even uit de kast halen!
Toch bleef ik weer steken bij de stand van A Little Lovely Company. Oooh wat een feestje.. Of eigenlijk nog meer decoratie om het nog meer feest te laten lijken.

Ik ben dus losgegaan in de stand van A Little Lovely Company. Ergens kwam er steeds een stemmetje door mijn hoofd; hebben we dat al niet. Maar daar was gelukkig dat andere stemmetje dat zei: “nee deze is veel leuker”!

Dus ik ben nu een prachtige confetti slinger, decoratie ballen en mooie uitdeelkaartjes rijker! Dit alles in een echte meisjeskleur!

 

Na een bezoekje op de site baalde ik enorm. Ze hebben ook prachtige pinatas! Had ik die nu ook maar meegenomen!

A Little Lovely Company

Even in het kort het ontstaan van A Little Lovely Company:
In 2013 starten oprichters en ontwerpsters: Nikki Hately en Judith de Ruijter hun nieuwe gezamenlijke Little Lovely avontuur: vanuit een gedeelde passie voor het transformeren van gewone feest- en huisdecoraties tot persoonlijke en unieke sfeerbrengers. Met oog voor kleine details, mooi design en passende kleuren maken accessoires en decoraties een kamer of feest niet alleen uniek en persoonlijk, maar ben je in staat om een bijzondere sfeer en: “Lovelyness” aan te brengen.

De Little Lovely collectie omvat onder meer: unieke gevulde confetti-ballonnen en vrolijke slingers, maar ook een uniek ontworpen letterbanner, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, woon- en kinderkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven… Alles onder het motto: lets start: Making Life Lovely!

Neem gauw een kijkje op de site www.alittlelovelycompany.nl.

Lees meer over mijn favoriete webshops

A Little Lovely CompanyA Little Lovely CompanyA Little Lovely Company

 

 

 

 


Praat mee!