Lock Star… de nieuwe rage voor komende zomer?

Delen? Graag:

Lock Star… de nieuwe rage voor komende zomer?

Wij kregen deze gezellige Lock Star via de post. Deze keer mocht Floris het pakketje openmaken en zijn mening geven!

lock star

‘Lock Stars: alleen jij hebt de sleutel tot je geheimen!’

Hasbro lanceert deze grappige, gekke figuurtjes! Je hebt ze van maffe monsters tot rare robots en pittige piraten!

Floris is de gelukkig eigenaar van ‘hammie hamburger’ zoals hij hem noemt!

De hippe Lock Stars zijn genummerde slotjes in 6 categorieën die je openmaakt met je eigen persoonlijke sleuteltje, zo bewaar je jouw diepste geheimen in dit kleine figuurtje.

Floris heeft er direct een  geschreven geheim briefje in gestopt en de Lock Star werd vandaag (16 april) aan zijn tas gehangen. We hadden hem al een paar dagen in huis maar we moesten nog even wachten tot de 16e.

De grappige slotjes hebben alles om de nieuwe schoolpleinrage te worden vermoed ik. Je kan de leuke slotjes ook aan je schoen, kleding (iets wat Filoe al helemaal ziet zitten) of net als Floris aan je tas hangen!

Elk Lock Star figuurtje heeft een eigen persoonlijkheid. Met al die verschillende figuurtjes is het tijd om de Lock Star gekte te ontgrendelen en al jouw favorieten te verzamelen.

Er ligt hier al een lijstje klaar want ook Filoe wil een Lock Star en ach Floris heeft er nog eentje gezien die hij ook heeeeeel erg leuk vindt 😉

De mogelijkheden zijn gelukkig eindeloos, of je nu houdt van grappig, gek of schattig, er zit voor iedereen een slotje bij.

Maak het figuurtje open met het bijhorende sleuteltje en ontdek een kleine verrassing die erin verstopt zit. Alleen jíj bepaalt wie het slotje mag openen. Met meer dan 100 knotsgekke Lock Stars die je kan verzamelen, ben jij binnenkort  ook de hipste van de straat!

Wat denken jullie, gaat dit dé nieuwe schoolplein rage worden?

In juni verschijnt de eerste serie Lock Stars bij Intertoys. Daarna wordt er regelmatig een nieuwe serie uitgebracht. Vanaf half augustus zijn ze echt overal verkrijgbaar.

Elke Lock Star bevat: 1 groot Lock Stars slot, 2 sleutels, 1 Lock Stars buddy en 2 accessoires. De basisverpakking heeft dus een zichtbare grote en een verrassings-minilock. Later zullen ook multipacks en megapacks verschijnen.

Leeftijd : 4+
Consumentenrichtprijs : 5 – 6 euro
Beschikbaar : Vanaf 1 juni exclusief bij Intertoys en vanaf 16 augustus overal te koop.

 

Mama met Kids.nl

#MamametkidsAD

Deze blog is gesponsord in samenwerking met  Hasbro. Door het plaatsen van o.a. deze samenwerking kan ik stukje bij beetje een bestaan opbouwen en regelmatiger nieuwe content voor jullie plaatsen. Hiervoor wil ik jullie bedanken.


Praat mee!