Maasmechelen Village

Delen? Graag:

maasmechelen villageDat ik fan ben van shoppen is jullie wel bekend! Nu ligt er net over de grens bij Maastricht, Maasmechelen Village. Je vindt hier designers boetiekjes die hun vorige collectie tegen outlet prijzen aanbieden. Ideaal dus!

Wij zijn hier een paar keer per jaar te vinden! Ik hou van leuke kleding maar zeker nu ik drie kindjes mag kleden ook van leuke prijzen.

Petit bateau, wie kent het Franse merk niet. Ik ben groot fan en laten zij daar nou een winkel hebben. Het is mooie stevige kwaliteit met een fijne pasvorm. Laatst heb ik er weer een aantal rompers aangeschaft (lees ik ben verslaafd aan hun rompers) en ook een heerlijk vestje voor Friso. Voor Filoe kocht ik er ondergoed en een pyjama! Om een voorbeeld te geven, ik kocht 4 rompers voor € 17,95 en kreeg daar nog 20% korting over. De pyjama van Fi was nu € 17,95 ipv € 34,95.

Naast Petit bateau zit er oa Ralph lauren voor kids. Voor Floris en Friso vind ik polo’s erg leuk. Nu zijn de polo’s van Ralph Lauren ook niet heel goedkoop maar bij Maasmechelen Village betaalde ik deze keer € 14,95 per polo. Floris vond zelf een gele polo (lees kanarie geel) en wilde deze per se hebben. Hij was nu € 9,95 en ik vond het zo leuk dat hij zelf bedacht had wat hij mooi vindt dat we die ook meenamen. Helaas waren de maten voor Friso al weg. Voor Filoe hadden ze deze keer niet echt iets heel leuks. Dat is dan wel een risico; de collectie varieert heel erg.

maasmechelen village

Maasmechelen Village is ruim en overzichtelijk opgezet. Op de site kan je alle merken die ze verkopen vinden. Ook is er genoeg parkeergelegenheid en zijn er zelfs baby parkeerplaatsen. Dit zijn ruime plekken dichtbij de ingang; ideaal. Wat ik, als mama van een klein baby’tje, ook erg fijn vind is de verschoonruimte. Deze is ruim opgezet, schoon en je kan er zelfs je baby voeden want er staat een stoel. Er zijn genoeg restaurantjes en ook aan de kinderen is gedacht. Zij vermaken zich uitstekend in de speeltuin!

Het is mijn ogen echt een aanrader vandaar dat ik deze graag met jullie deel! Mocht je hier zijn uit geshopt kan je iets verder doorrijden naar het M2 Shopping Center. Daar vind je oa Torfs schoenen, JBC, Veritas en Okaidi.

Onderstaand een overzicht van mijn favoriete merken uit Maasmechelen Village:
Petit bateau
Ralph Lauren kids en volwassen
Tommy Hilfiger
Vilebrequen
Essentieel
Max Mara
Kusmitea
UGG

Kijk hier welke merken er nog meer verkocht worden.

maasmechelen village


Praat mee!