Matt sleeps matras

Delen? Graag:

Kennen jullie dat? Een zoektocht naar iets waar je totaal geen zin in hebt…

Toen Harm aankwam met de vraag of ons matras eigenlijk nog wel goed was zag ik de bui al hangen. Lekker hoogzwanger winkel in, winkel uit op zoek naar een goed en betaalbaar exemplaar.

Maar eerlijk is eerlijk, na ruim 15 jaar moet ons matras echt vervangen worden.

Na samen wat te zoeken op internet en een bijna bezoekje aan de winkel waar wij ooit ons bed hebben gekocht schiet Harm ineens iets te binnen. Een collega had via internet zijn matras besteld en was enorm enthousiast. Mede door het verhaal wat er achter zat.

Na een bezoekje aan de site van Mattsleeps.com werden wij beiden enthousiast.

Matt sleeps

Matt is ontstaan door één gezamenlijke passie. En hoe kan het ook anders; die is slapen!

Ook de mensen achter Matt vonden de prijs van een matras belachelijk zeker voor wat je er voor terug krijgt. Laten we eerlijk zijn, een matras moet wel echt goed zijn.

Na onderzoek met onder meer gerenommeerde fabrikanten en studenten van de TU Delft hebben ze gezocht naar het perfecte matras. Dit door keer op keer te blijven testen.

Matt is het resultaat! Omdat ze bij Matt willen dat het product voor iedereen is zorgen ze ervoor dat ze zich niet schuldig maken aan onnodig hoge winst marges.
matras Matt

Matt matras bestellen

Oké. Ik was na dit verhaal, de positieve ervaring van Harm zijn collega en de 100 dagen op proef garantie om! Volgens Harm, die toch wel expert is op online gebied, is ook deze producten bestellen via internet de toekomst dus let’s try!

De volgende dag was onze Matt al in huis. Geweldig! Niets geen levertijd. Mocht je trouwens willen testen, ook dat kan bij Matt in de Superclub in Amsterdam.

Sinds nacht 1 hebben wij beiden geen rugpijn meer. Het is een verademing. Een heerlijk dik & stevig matras voor een normale prijs. Onze Matt gaat dus zeker niet retour. Sterker nog ons oude exemplaar lag binnen één week al bij grofvuil.

De volgende die een nieuw matras nodig heeft is onze dochter Filoe. Drie keer raden waar wij die gaan bestellen!


Praat mee!