Mijnnaamketting – gegraveerde armband

Delen? Graag:

Recent ontving ik een mailtje van Mijnnaamketting. Sinds ik blog krijg ik ontzettend veel mailtjes van bureau’s en websites om producten te testen en mijn ervaringen te bloggen. Erg leuk.

Op veel aanvragen ga ik alleen niet in. Niet omdat het mij niet leuk lijkt, maar puur omdat ik erg van kwaliteit ben. Neem bijvoorbeeld speelgoed. Ik kan veel schreeuwerig en gekleurd plastic speelgoed testen. Sinds mijn zwangerschap van ons eerste kind heb ik echter gezworen om voor kwalitatief goed speelgoed te zorgen. Mijn motto hierbij is: “liever weinig maar goed, mooi en uitdagend speelgoed dan veel troep en geluid”. Voor zo ver dat natuurlijk lukt in deze tijd ;-). Het heeft er misschien mee te maken dat ik een aantal jaar op een antroposofisch kinderdagverblijf heb gewerkt.

Vooralsnog kunnen mijn kinderen zich goed vermaken en hebben ze niet veel nodig. Dochterlief is nu ruim 5 jaar oud en zou een iPad af-en-toe erg leuk vinden. Toch komt hij hier voorlopig niet in huis. Begrijp me niet verkeerd. Ook mijn kinderen hebben wel wat plastic speelgoed dat ontzettend schreeuwerig is. Dat is nu eenmaal de maatschappij. Ik kan ze moeilijk wereldvreemd maken ;-).

Mijnnaamketting

Terug naar het begin. Ik kreeg een e-mail van Mijnnaamketting.nl dat ik een armbandje mocht uitzoeken. In het begin heb ik wel even getwijfeld. Maar goed, ik zag een leuk armbandje en dacht “let’s try it”! Soms is iets gewoon te leuk om het niet te doen. Neem bijvoorbeeld nagellak met een heerlijk geurtje van Teenz Skin Store.

Na een aantal weken kreeg ik dit lieve armbandje van Mijnnaamketting met de post thuisgestuurd.

mijnnaamketting

Mijnnaamketting verkoopt op maat gemaakte naam sieraden en gepersonaliseerde sieraden. De producten zijn van goede kwaliteit tegen een mooie prijs met gratis verzending.

Ik heb gekozen voor de “Hart koppel armband in 18 karaats verguld goud”. Zelf heb aan 1 kant de naam van onze dochter laten graveren en aan 1 kant de naam van onze zoon. Dit gaat via de site heel eenvoudig. In vier stappen:

  1. Typ de tekst voor de voorkant gravering.
  2. Typ de tekst voor de achterkant gravering.
  3. Selecteer de ketting/armband lengte.
  4. Bestellen maar!

Op de site van Mijnnaamketting staat het volgende “deze hart armband is gemaakt van prachtig 18k Goud over sterling Zilver, en zal zeker voor een verrassingseffect zorgen bij degene die dit sieraad ontvangt”. Dat klopt ook. Een mooi cadeau om eens aan een lieve vriendin, zusje of oma te geven.


Praat mee!