Nagellak met een heerlijk geurtje – Teenz Skin Store

Delen? Graag:

Een tijdje geleden kregen wij een prachtige set van 5 nagellakjes thuisgestuurd! Nagellak met een heerlijk geurtje. Wat wil je nog meer!

nagellak - Teenz Skin StoreMet de nagellak van Teenz Skin Store is het lekker nagels lakken. Een leuke webshop voor meiden tussen de 8 en 19 jaar, maar ook hun moeders worden niet vergeten. Er is zelfs een lijn voor de jongens. De nagellak die wij hebben is ook uitstekend geschikt voor meisjes vanaf 5 jaar!

Tijd voor een meidenmiddag! Ik had me voorgenomen dit met Filoe en nog wat van haar vriendinnen te organiseren. Door alle Sint drukte en verjaardagspartijtjes is het een moeder-dochter middag inclusief leuke kinderkleding voor de zomer uitzoeken en nagels lakken geworden! Hoe fijn is dat… Ik kan daar erg van genieten en mijn kleine prinses ook!

Nagellak met een lekker geurtje

Maskertjes op. Een lekker sapje, wat fruit en natuurlijk als afsluiting een heerlijk taartje! En vanaf nu dus ook voor Filoe prachtige nageltjes! Samen nagels lakken, waarbij ieder nageltje een andere kleur heeft en iedere nagellak een andere geur. Wij hebben een heerlijke middag gehad!

Zacht oranje met perzik geur, mintgroen met appelgeur, geel met banaangeur, roze met aardbeigeur en paars met cassis geur. Het leuke is dat de geur blijft. Dus twee dagen na het nagels lakken had Filoe nog heerlijk ruikende nageltjes van de nagellak.

Wat mij als moeder erg aanspreekt van Teenz Skin Store is dat de producten veilig zijn, op natuurlijke basis en goed voor ons milieu. Wij proberen onze kinderen onder andere mee te geven zuinig op de aarde te zijn.

‘Fairypants nagellak, speciaal met de hand gemaakt. Dat is bijzonder! Het bevat geen dierlijke ingrediënten en is daarom ook voor veganisten geschikt. Fairypants nagellak is daarbij vrij van giftige stoffen die meestal wel in andere merken nagellak voorkomen. Fairypants bevat geen tuolene, formaldehyde en dibutylftalaat. Gifvrije nagellak, wie vindt dat nou niet fantastisch!’

Het is een heerlijke site om op te neuzen. Je vindt er van alles voor de verzorging van je lichaam. Er is aan ieder huidtype gedacht, ook de moeilijke puberhuid met puistjes.

Van een stoffen haarband (handig tijdens je maskertje) tot leuke oorbellen voor de kerst! Van badproducten tot make-up je kunt het er allemaal krijgen.


Praat mee!