Slingers van IGGI

Delen? Graag:

Het is Sinterklaastijd! Een tijd waar ik als moeder van twee jonge kinderen niet onderuit kan en wil komen. Ik hoop stiekem dat ze heel lang in dit magische feest blijven geloven! Met slingers en al.

Het zetten van hun schoen is iedere keer een feestje. Het is inmiddels een traditie… Zodra de Sint in het land is verandert het pakhuis (dat de opa van mijn man ooit voor hem heeft gemaakt) in het Pietenhuis! Daarnaast staan er deze periode drie Sint boeken centraal, waarvan De kleren van Sinterklaas mijn favoriet is.

Terug naar het schoentje zetten. Filoe heeft dit jaar bedacht dat voor het schoen zetten alleen haar lakschoenen geschikt zijn. Uuhhh oke, waarom dan? Nou mama, Sinterklaas houdt ervan als kinderen hun mooiste schoen zetten en deze glimmen extra, dus! Nou lieve schat ik vind het prima! Floris zet het liefst de grootste schoen die hij maar in huis kan vinden (hij is 3 jaar). Als je Floris vraagt waarom de grootste schoen, is zijn antwoord steenvast daar kan een groot kado in! Ja geef hem eens ongelijk. De schoenen komen dus bij het pakhuis voor de haard te staan en er wordt luidkeels gezongen.

Hoe leuk is het voor mij als mama om een treinbaan te leggen of poppen neer te zetten als bewijs dat Piet hier even heeft gespeeld of een bedankbrief van de Sint achter te laten. Het is een prachtig om de volgende morgen hun reactie te zien.

Slingers van IGGI

Wat heeft IGGI hiermee te maken? Nou IGGI heeft een te gekke slinger ontworpen speciaal voor de Sint periode! Super leuk en uniek. Ik hoop hem snel binnen te krijgen. Hij krijgt hier een prachtige plek aan de schouw boven het Pietenhuis!

Slingers van IGGI

Maar dit is niet het enige wat je bij IGGI kan bestellen. Ze hebben voor de kerst ook prachtige slingers, maar eigenlijk is alles mogelijk! Van naam tot raam, van mini tot XXL, van baby tot bruiloft, elke slinger van IGGI is een feest! Alle slingers worden handgemaakt en de mooiste stoffen worden gebruikt. Je kan iedere slinger in elke gewenste maat of kleur bestellen. Het is zeer de moeite waard om eens een kijkje op de site te nemen.

Een leuke slinger van IGGI in combinatie met de accessoires van A Little Lovely Company maakt ieder feest een succes!


Praat mee!