Tipi speeltent van Dodishop.nl

Delen? Graag:

Dan is er toch plotseling een verhuizing in zicht… Floris krijgt na 4 jaar een echte eigen kamer. Hoe leuk is dat!

Tipi speeltent

Floris heeft bedacht dat hij een hut/tipi speeltent wil. Ja, geef hem eens ongelijk. Je bent 4 jaar en wat is er dan leuker om een eigen echte stoere tipi te hebben! Daar kan je geheimen en schatten bewaren. Aan mij de taak een tipi speeltent te zoeken. Na een lange zoektocht kwam ik uit bij Maaike van Dodishop.nl. Ik vond de meeste tipi’s die ik tegenkwam te schreeuwerig en tetipi speeltent veel gericht op of jongens of meisjes. Ik hou erg van natuurlijk, maar toch net even anders.

Dodishop.nl

Maaike is zelf mama van 2 schattige kinderen. Ze heeft naast Dodishop.nl ook een baan als stewardess. Maaike vertelde mij dat ze voor haar dochtertje op zoek was naar een leuke mobiel met vliegtuigjes. Voor meisjes was er weinig te vinden. Zo is ze begonnen om zelf te maken wat ze in haar hoofd al had bedacht. Na veel positieve reacties en bestellingen van vriendinnen is ze haar eigen webshop begonnen. Sinds kort heeft ze deze tipi speeltent aan haar collectie toegevoegd! Maaike kiest haar materialen met zorg uit. Deze tipi speeltent is van 100% off white katoen gemaakt. Het is stevig, kindvriendelijk en wasbaar. Dus echt om te spelen!

Hoe vaak vullen wij de fantasie van onze kinderen al in? Vandaag was de tipi speeltent volgens de kindjes hun huis, gisteren was het de brandweerkazerne.

Het leuke is dat de vlaggen naar ieders wens aangepast kunnen worden. Floris krijgt op zijn kamer onder ander het auto behang van studio Ditte. In overleg met Maaike ben ik tot deze kleuren keuze gekomen. Maaike stelde voor om de F van Floris op de vlaggenlijn te maken. Zelf vind ik het prettig dat er meegedacht wordt!

Ik overweeg om er een setje vlaggen in roze/lichtblauwe kleuren bij te bestellen. Filoe vindt het stiekem toch ook nog wel erg leuk en zo kunnen ze de tipi afwisselen.

Naast de tipi speeltent maakt Maaike ook muziekmobielen, bekleding voor onder ander je Stokke kinderstoel, wagenspanners en leuke kraamcadeautjes. Haar website is kortom echt een bezoekje waard!

p.s. de verzendkosten zijn gratis!


Praat mee!