Mijn favoriete verzorgingsproducten snaps

Delen? Graag:

Er zijn een aantal verzorgingsproducten die ik al jaren gebruik en waar ik eigenlijk niet meer zonder kan! Ik deel ze vandaag graag met jullie.
verzorgingsproducten

Handcrème van Rituals en dan in het bijzonder Ginkgo’s Secret. Dit is een hele fijne crème en voor mij een van de weinige crèmes waar mijn handen soepel van blijven. Ik smeer hem vooral in de wintermaanden met als gevolg dat ik geen droge handen meer heb en geen last van kleine sneetjes!

Het Chakra Water Indian Rose ook van Rituals ruikt ontzettend lekker. Na het verschonen van ons bed spray ik deze er altijd even extra overheen. Hij is ook te gebruiken voor je lichaam.

verzorgingsproducten

Nuxe..💕! Sommigen hebben hem al op Instagram voorbij zien komen!

Ik ben dol op de producten van Nuxe. Gelukkig zijn ze sinds kort ook verkrijgbaar in Nederland bij onder andere ICI Paris XL.

Ik gebruik de douchegel, shampoo en olie dagelijks. Ik heb geen last meer van een droge huid en ze ruiken heerlijk.

Allure van Chanel! Ik zou echt niet meer weten wat ik zonder deze parfum zou moeten. Ik gebruik hem denk ik al 15 jaar, sinds ik mijn eerste baantje kreeg!

Hoe grappig. De kindjes ruiken het zelfs als ik een andere parfum draag.

verzorgingsproducten

Deze simpele knipjes zitten altijd wel in mijn toilettas of handtas. Ik heb verschillende formaten maar deze vind ik nu het prettigst. Ze komen altijd wel van pas!

verzorgingsproducten

Hier een paar make-up verzorgingsproducten die ik dagelijks gebruik. Ik ben niet een enorme make-up draagster maar zonder deze, voor mij basics, kan ik eigenlijk de deur niet uit!

Zowel mijn mascara als mijn lipgloss zijn van Chanel. Mijn blush en de kwast om hem aan te brengen zijn van M•A•C!

Hebben jullie in de jaren ook zo je vaste verzorgingsproducten gevonden of houd je erg van afwisseling?

babykamer


Praat mee!