Kerstvakantie en een bezoekje aan Coppelia

Delen? Graag:

Nog heel even en dan hebben mijn kindjes net als de rest van Nederland kerstvakantie. Heerlijk even helemaal niets en ik hoop dat ze vooral van hun nieuwe broertje kunnen genieten!

Voor Filoe staat er een ontzettend bijzonder uitstapje op de kalender. Filoe gaat letterlijk de laatste dag van dit jaar afsluiten met een wens!

Het is voor jullie niet nieuw… Filoe is enorm ballet fan! Sinds ze haar feestje vorig jaar in de Stopera heeft gevierd, zie hier voor het feestje, wil ze niet anders meer dan ballerina worden bij het nationaal ballet.
coppelia

Coppelia

Ook Filoe haar opa houdt van ballet! Haar wens was dan ook om met opa naar een voorstelling te gaan van het nationaal ballet. Filoe en opa zijn twee handen op één buik. Nu is zaterdag 10 december de voorstelling Coppelia in première gegaan. Na wat overleg met opa heeft hij voor haar geregeld dat ze 31 december samen naar Coppelia gaan. Hoe bijzonder is dat! Ze hebben prachtige plekken zodat Filoe het goed kan zien. Stiekem ben ik best een beetje jaloers want wauw je eerste keer een echte balletvoorstelling, en dan ook nog van het beste gezelschap van de wereld. Dat wordt een prachtige ervaring en herinnering voor beiden 💕!

babykamer


Praat mee!