Lapjesmarkt Utrecht – leuk voor kids

Delen? Graag:

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zo ver voor Filoe… Ze mocht een keer hockeytraining overslaan.. We zijn samen naar de lapjesmarkt Utrecht geweest.

Na het lezen van 1 van Filoe haar kinderboeken de schoenen van de zeemeermin van Sanne te Loo kwam ze op het idee (mede door het boek) een eigen vin te maken. Net als Ida uit het boek.

Lapjesmarkt utrecht

lapjesmarkt UtrechtOp de lapjesmarkt Utrecht zijn we eerst alle kramen afgelopen op zoek naar de juiste kleur en stof in haar ogen. Filoe haar liefde voor de kleur roze is zo groot dat ze zich af vroeg of ze geen roze zeemeermin kon zijn. Na een ja van mij ging madam los! Het resultaat is een roze vin met daarover een tulle ‘rokje’ versierd met strikjes en een lint met kwastjes. Geheel uitgekozen door Filoe op de lapjesmarkt Utrecht. Ik heb hem met de hand in elkaar gezet, bij gebrek aan een naaimachine. Ze is er erg trots op al hangt hij al een week over de stoel -;). De activiteit was leuk. Ik kan de lapjesmarkt Utrecht zeker aanraden.

Appels plukken en peren plukken bij de Olmenhorst is trouwens ook een leuke activiteit. Lees mijn post naar aanleiding van een bezoekje aan de Olmenhorst.


Praat mee!