Moeder dochter uitje Maastricht

Delen? Graag:

Wat ben ik onwijs blij met mijn prinses! Ik heb er maar 1 dus dat maakt het extra speciaal. Filoe is inmiddels 8 jaar en ik vind het tijd dat wij op moeder dochter uitje gaan.

Ik ben recent jarig geweest en had niet zo heel veel wensen dit jaar. Buiten het feit dat een aanzoek nog steeds hoog op mijn lijstje staat ;). Harm besloot mij daarom het moeder dochter uitje cadeau te doen!

Volgende week vrijdag ga ik met Filoe een nachtje naar Maastricht. Zelf vind ik Maastricht een fijne en vooral mooie oude stad. Je kan er heerlijk eten, ze hebben een prachtig stadspark en ik weet een goede ijssalon Luna Rossa (niet geheel onbelangrijk voor een 8 jarige). Maar wij zullen, vermoed ik, vooral in het centrum ‘tussen de winkels’ te vinden zijn. Want Filoe heeft zoals ze zelf aangeeft te weinig jurken. Ook een kort spijkerbroekje met het liefst gaten en rafels (echt niet mijn smaak… maar goed filoe heeft ook een mening) staan op haar lijstje. Dan moet het vervolg van de boomhut ook nog gekocht worden en ik vermoed dat ze nog wel wat wensen heeft ;).

Moeder dochter uitje

Vrijdag na school vertrekken wij met de trein richting het zuiden. Het feest is niet compleet zonder treinreis. We slapen in het Hampsire Design hotel. Hier ben ik al een keer eerder geweest. Het hotel ligt naar mijn idee op een uitstekende plek. Vanuit het station loop je hier vrij makkelijk heen.

In Maastricht ben ik redelijk bekend. Natuurlijk gaat het boekje 100% Maastricht mee (ik ben onwijs fan van deze boekjes al is het maar ter inspiratie). Ik ben nu nog een-en-ander aan het uitzoeken. Ik kreeg een dringende verzoek want madame wil graag uit eten. Nou ja dat stond toch op de planning 😉 en het moet lukken om een leuk restaurant te vinden. Daarnaast wil ze graag samen naar de kapper. Een iets lastigere opdracht want ik wil wel graag een goede vinden, maar ook een betaalbare. Gelukkig heb ik nog een paar dagen. Ondertussen vond ik tijdens mijn zoektocht de website van piece of cake Maastricht. Je kan daar ontbijten maar ook genieten van een high tea of een theekransje. Wij gaan denk ik voor het theekransje!

Een uitgebreid verslag van ons moeder dochter uitje volgt en wie weet maak ik er ook een korte vlog over.
Heb je nog tips of suggesties laat ze gerust in een reactie achter.

Liefs


Praat mee!