The Lego Batman Movie en het Lego Discovery Centre

Delen? Graag:

Tip voor de voorjaarsvakantie!

Nog heel even en dan mogen wij een kijkje nemen in het Lego Discovery Centre in Oberhausen. Van 10 februari tot en met 5 maart staat de lego Batman film daar centraal!

Lego is op dit moment niet meer weg te denken uit mijn woonkamer… Het begon met duplo, ging over in losse legosteentje en inmiddels hebben we hier de halve lego Ninjago colletie staan. Ook de Knights en superhelden van lego hebben intrek genomen in ons huis. Als ik ook maar een voet verzet in de richting van een van zijn bouwwerken om het te verzetten of op te ruimen is ons huis te klein. Hoe haal ik het ook in mijn hoofd!

lego batman

Hier onder meer informatie via het persbericht!

The Lego Batman Movie gaat 10 februari in premiere. De LEGOLAND® parken en LEGOLAND® Discovery Centres vieren deze première van The Lego Batman Movie wereldwijd.

Superheld, Boevenvanger, Bouwkunstenaar, LEGO® Batman™ is het allemaal.

In de LEGOLAND® parken en LEGOLAND® Discovery Centres over de hele wereld draait het allemaal om de zwarte ridder uit de LEGO films. Dit keer beleeft hij zijn eigen avontuur in de LEGO® BatmanTM Movie van Warner Bros.

Hier kunnen alle fans hun helden tijdens een Meet & Greet persoonlijk ontmoeten en als herinnering een eigen LEGO Duplosteen in de LEGO fabriek maken. Hoe leuk is dat?

Een eigen superheldenfoto in een nagebouwd filmdecor maken de LEGO® Batman™ Movie weken tot een onvergetelijke ervaring. De LEGO® Batman™ Movie weken, die in samenwerking met de LEGO Group en Warner Bros. Consumer Products worden ontwikkeld, bieden plezier voor jong en oud en draaien volledig om de geliefde superheld.

Naar de speelfilm van Warner Bros. Pictures, de Warner Animation Group en LEGO Systems A/S wordt al reikhalzend uitgekeken en de film draait vanaf 10 februari in de bioscoop. Fans van Gotham Citys legendarische DC Superhelden kunnen hun helden in LEGO-vorm in de LEGOLAND themaparken en LEGOLAND Discovery Centres van dichtbij bekijken. Gedurende de eventweken vinden fotomomenten met LEGO® Batman™ plaats en op LEGO Batman™ geïnspireerde LEGO-bouwactiviteiten. Deze activiteiten zijn bij de prijs van het entreeticket inbegrepen.

Entreeprijzen Tickets voor het LEGOLAND® Discovery Centre Oberhausen zijn verkrijgbaar vanaf € 10,50 per persoon, kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang. Mensen die van tevoren boeken via www.LEGOLANDdiscoverycentre.de/Oberhausen/ profiteren van aantrekkelijke online kortingen. Kinderen onder de 18 jaar moeten begeleid worden door een volwassene. Volwassenen hebben alleen toegang indien ze vergezeld worden door minstens 1 kind. De kleurrijkste binnenspeeltuin ter wereld is dagelijks vanaf 10 uur geopend. Meer informatie is te vinden op www.LEGOLANDDiscoveryCentre.de/Oberhausen en op Facebook www.facebook.de/LDCOberhausen.

#MamametkidsAD


Praat mee!