Bed en breakfast in Knokke – de Knotwilgenhoeve

Delen? Graag:

Bij toeval heb ik 4 jaar geleden een bed en breakfast in Knokke ontdekt; de Knotwilgenhoeve.

Een heerlijke plattelandse bed en breakfast, om precies te zijn in Ramskapelle op enkele kilometers van de mondaine badplaats Knokke in België af.

Bed en breakfast in Knokke – de Knotwilgenhoeve

Bed en breakfast in Knokke - de KnotwilgenhoeveWij verblijven nu al vier jaar een aantal dagen per jaar met de kindjes in deze bed en breakfast. Voor de kinderen inmiddels bijna een tweede thuis. Als ze Knokke horen roepen ze hier al de boerderij en het strand!

De Knotwilgenhoeve is een heerlijke bed en breakfast in Knokke. De varkensstallen zijn omgebouwd tot vier ruime kamers. ’s Ochtends kan je heerlijk ontbijten in de ontbijtzaal waar een ontspannen sfeer heerst. Marijke is de gastvrouw en verwelkomt iedereen iedere dag even hartelijk!

 

In deze bed en breakfast in Knokke heerst rust en dat is voor ons als gezin zo af en toe nodig!

Als het weer meezit huren we fietsen, anders gaan we er met de auto op uit. Meestal zijn we te vinden op het strand van Knokke waar het heerlijk vertoeven is. Bijna iedere strandtent heeft een speelweide voor de kinderen. Zo kunnen zij heerlijk spelen en wij als ouders ook even chillen.

Een leuke activiteit is een wandeling over de boulevard in Knokke. Voor de kinderen soms wat vermoeiend, maar ook daar hebben ze in Knokke wat op bedacht! Huur een Bed en breakfast in Knokke - de Knotwilgenhoeveleuke driewieler, kwat, fiets noem maar op en wandel zo met je kroost de boulevard af.

Je kan ook zoals ik wel eens doe je man en kinderen (of 1 van de kinderen) afzetten bij een strandtent en zelf even heerlijk genieten van alle mooie winkels die Knokke rijk is.

Zelf kan ik wel de hele Bellerose leeg kopen voor Filoe. Hoe moeilijk was het voor mij als moeder van 1 meisje om op zoek te gaan naar leuke jongens kleding. Gelukkig kreeg ik van een vriendin wat goede tips. Ook Floris kan tegenwoordig slagen bij Bellerose. Maar ook de Petit Bateau, Benneton, Princess zijn heerlijke kinderwinkels. Aan schoenen ook geen gebrek. Heerlijk en net iets klassieker dan hier in Nederland.

Afgelopen zomer heeft Filoe een mooie rugtas van Mueslii gescoord. Het koste wat moeite, want in Knokke is het een hit!

Al met al is het voor ons altijd een vakantie van rust en luxe. En een beetje thuiskomen.
Op zoek naar een bed en breakfast in Knokke? Dan is de Knotwilgenhoeve zeker een aanrader!

Al in Knokke geweest? Dan is een weekend Drenthe erg leuk. Een landsdeel waar het rustig is met veel natuur. Ideaal om even lekker te onthaasten.


Praat mee!