Onze hotspots in Knokke

Delen? Graag:

We komen nu al zo lang in Knokke dat het bijna als ons tweede huis voelt. We hebben voor jullie een aantal leuke hotspots op een rij gezet. Uiteraard door ons persoonlijk bezocht.

Naar de kapper in Knokke

Even lekker naar de kapper, alleen of met het hele gezin doe je bij Zoute Avenue. Er werken lieve, vriendelijke kapsters. Ze denken met je mee en geven een goed advies! Kinderen knippen ze voor 15 euro, mannen all-in voor 25 euro en dames coupe op droog haar is 39 euro. Een coupe / Brushing / Conditioner is 69 euro!

Adres van Zoute avenue is Zoutelaan 53 – 8300 Knokke. De Salon is van dinsdag tot donderdag open tussen 9 en 18 uur. Op vrijdag en zaterdag van 8:30 tot 18:30 uur en jawel, op zon- en feestdagen tussen 10 en 16 uur! Let op! Het is wel handig om voortijdig te reserveren! Vanaf maart gaan ze verhuizen naar een groter pand.

Shoppen in Knokke

Jullie weten misschien al dat ik zo mijn adresjes in Knokke heb. Wij komen zoal graag bij Benneton op de Lippenslaan maar ook bij Bellerose aan het Albertplein 21-23. Bij Bellerose kan ik zelf ook altijd goed slagen! Bij Cafmeyer aan de Zeedijk kan je bijna de winkel niet uit zonder iets te kopen, heerlijk!

Kinderschoenen koop ik voornamelijk bij Chroom aan de Lippenslaan 344 of de Zeedijk en bij Ralet, Lippenslaan 301. Inmiddels ben ik ook erg verliefd op Kiwi Saint-Tropez die meerdere vestigingen in Knokke heeft. Bij Kiwi kan je terecht voor mooie en leuke zwemkleding. Zo lopen Harm en Floris volgend jaar in dezelfde zwembroek over het strand!

Knokke

Voor een speelgoedwinkel met verantwoord speelgoed zit je goed bij Zut aan de Antoine Bréartstraat 2.

Lunchen in Knokke

Voor een heerlijke lunch of een lekkere garnaalkroket ga je natuurlijk naar Restaurant L’Exotique. Een eenvoudige brasserie aan de zeedijk nummer 695! Ook hier weer ontzettend vriendelijk personeel en wat ik altijd erg belangrijk vind… Het is kindvriendelijk!

Een theetje drinken, een macaron of een van de heerlijke taartjes eten doen wij trouw bij Demare aan de kustlaan 119!

Filoe’s favorieten in Knokke

Filoe heeft ook al zo haar favorieten in het zoute. Het aller-aller-liefste eet zij met ons een lekkere pasta of pizza bij Nettuno aan de kustlaan 24. Op woendag en donderdag is Nettuno gesloten de rest van de week is hij open tussen 12-14 uur en 18-23 uur! Telefoon:+32 50 62 48 64.

O ja, nog een lekkernij van Filoe uit Knokke. Zoete bolle jam van Zoete polder! Naast de jam hebben ze ook heerlijke sapjes!

Macarons voor thuis haal je bij De Baere dit zijn echt de beste! Bronlaan 7. Let op! Macarons verkopen ze enkel tegen en in het weekend!

B&B in Knokke

Naast deze adresjes kunnen wij ook nog een nieuwe B&B en een appartement promoten! Appartement Mauritius ligt aan de drukke Lippenslaan en binnen 10 minuten sta je op het strand! Hier merk je binnen echter niets van! Het is een heerlijk appartement. Geheel vernieuwd en voorzien van luxe!

Carine en Christian zijn de eigenaren van Dreamcottage. Dreamcottage is een een lieve B&B gelegen aan het Vlaamspad 9! Het ligt erg centraal en vanuit de cottage is het goed te doen om het centrum en de zee te bezoeken!

Het is er heerlijk vertoeven. Wij hebben gebruik gemaakt van de familie kamer! Een heerlijke slaapkamer voor de ouders en een fijne eigen slaapkamer voor de kindjes! In de ochtend word je verwelkomd met een heerlijk ontbijt met een eitje, verse jus, verse broodjes en heerlijk beleg. Bij mooi weer is dit in de tuin! Ook mag je gebruik maken van een living. Er staat een tv en er liggen spelletjes! Voor de kindjes zijn er stepjes zodat ze heerlijk op hun stepje mee kunnen..

Knokke

Beide adresjes zijn uiteraard eerst door ons getest!

Kom jij wel eens in Knokke? Tips zijn altijd welkom!


Praat mee!