Win een video van Sint 2015

Delen? Graag:

Let op! Deze actie is verlopen.

Het is al november. Vandaag komt de goedheiligman weer aan in ons land! Wij wonen op dit moment in Baarn. Net als ieder jaar gaan ook wij dit jaar de sint verwelkomen aan de kade van de Bemuurde Weerd in ons vertrouwde Utrecht!

Vandaag hebben wij ook dit jaar ons pakhuis een mooie plek gegeven. Onze open haard hebben we helaas niet mee kunnen verhuizen. Maar niet getreurd dit jaar doen we het met een nieuwe variant! Nu had ik wel wat uit te leggen aan Floris. Hij vroeg zich af hoe de pieten ons huis binnen moesten komen. Want door de buis kunnen ze toch echt niet! Ik dwaal af… Vandaag hebben wij ons pietenpakhuis weer opgezet! En ook de boeken Sinterklaas en De kleren van Sinterklaas krijgen een plekje bij de haard.
Vooral Floris kan niet wachten met het zetten van zijn schoen. De hele Bart Smit gids is werkelijk aangekruist en ja, ik stap ook dit jaar weer over mijn principes heen. Met Playmobil kan ik inmiddels leven. Maar meneer wil een racebaan… En mama, wat is er nou cooler dan Transformers en ga zo maar door. De vreselijke vogeltjes (ja die met geluid) zijn er in dino’s, uilen en noem maar op. Ik houd het bij de racebaan en het transformer poppetje. De rest ga ik heel fijn in 1 van mijn fijne (in mijn ogen verantwoorde) houtenspeelgoed winkels halen!

Nog niet zo lang geleden kreeg ik net als vorig jaar een e-mail van Nelleke, 1 van de pieten van de Sint. Kennen jullie haar nog van vorig jaar? Piet Nelleke is van Video van Sint!

video van sintVoor de mensen die het vorig jaar gemist hebben hebben; Video van Sint is een persoonlijk videobericht van Sinterklaas op DVD of digitaal. Je voert zelf de gegevens in van je kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes of iemand anders die je wilt verrassen. Haha en na ons succes van vorig jaar komt ook dit jaar de hele familie aan bod, iets waar ik mij nu al op verheug!
Naast de persoonlijke aandacht bevat het videobericht van Video van Sint ieder jaar een nieuw avontuur. De film duurt ongeveer 15 minuten. In totaal kan je voor 7 personen in laten spreken en er is een optie om de Sint te laten vertellen waar de pakjes liggen. Dat gaan wij dit jaar zeker uit proberen aangezien de winnares van vorig jaar daar heel enthousiast over was! Je krijgt het bericht dus zowel digitaal als op DVD. Je kan er ook voor kiezen om hem bijvoorbeeld kado te geven in de schoen! Dat heb ik vorig jaar gedaan.

De Sint vertelt een verhaal met elementen die spelen in het leven van je kinderen. Je kan deze elementen zelf kiezen. Er zit gelukkig niet te veel spanning in, wat voor onze Filoe (die niet van enge en spannende dingen houdt) heel fijn is! Ik kan jullie uit eigen ervaring en die van de winnares van vorig jaar vertellen dat het echt een succes is voor jong en oud!

Zaterdag 21 november wordt de winnaar bekend gemaakt! Niet gewonnen… niet getreurd, de DVD Video van Sint is te bestellen en daar ga je echt geen spijt van krijgen.

Video van Sint – gratis bestelcode winnen

Ik mag een gratis bestelcode van Video van Sint weggeven!
Laat een reactie op dit bericht achter, vertel waarom jij kans wil maken op deze video en like ons op Facebook. De actie loopt tot en met zaterdag 21 november.


Mijn bijna 5 jarige kanjer geniet met volle teugen van ieder moment! Gisteren een geweldige intocht gehad in ons dorp en wat heeft hij met zijn vriendinnetje een heerlijke middag gehad. Een handje van Sinterklaas, (veel) snoep van zwarte piet! Dansen met de pieten enz enz enz. Ook zijn schoen heeft hij al een keer gezet, zijn verlanglijstje is druk geknipt en geplakt, tekeningen gemaakt, liedjes gezongen en zo kan ik nog wel even doorgaan. De heerlijkste tijd van het jaar!

Het enige dat we nog nooit in huis hebben gehad is de dvd van de Sint. Wat zou het een super grote verrassing voor hem zijn!

Ohhh dat is zoooo leuk
Vorig jaar hadden we er 1 en de kindjes lagen in een deuk
Wie weet prijzen we onszelf rijk dit jaar
Door dit genereuze gebaar
Van Mama met kids
Voor Tjep, Jol én Jits

Mijn dochter Mara is 5 jaar en vraagt zich af waarom Sinterklaas nooit bij haar thuiskomt. Hij klopt snel op de deur en is dan vertrokken….Met een DVD van Sint halen we hem toch een beetje in huis, en heeft toch een soort contact met hem…Ik zou ontzettend graag dat koppie van haar willen zien 🙂

Praat mee!