Win een video van Sint

Delen? Graag:

Let op! Deze actie is verlopen.

Nog een paar dagen en dan komt de goedheiligman weer aan! Hier in Utrecht komt hij ieder jaar trouw aan op de kade van de Bemuurde Weerd. Het is een groot feest voor jong en oud. Ook ik geniet er ieder jaar weer van en hoop stiekem op een pakje in mijn schoen -;)

video van sintIk kan het magische van dit kinderfeest nog zo goed herinneren en oh wat ben ik bang geweest voor de lieve Sint en zijn Pieten. Hier in huis staat het pakhuis dat de opa van mijn partner ooit voor hem gemaakt heeft bij de open haard. Het pakhuis krijgt een metamorfose tot Pietenhuis! Het boek van Charlotte Dematons (Sinterklaas) wordt verslonden net als het boek van Sanne te Loo (De kleren van Sinterklaas). Dit speelt zich dichtbij het kinderdagverblijf af waar onze jongste op zit en de oudste op heeft gezeten. Een plek waar wij dagelijks langs fietsen.

De schoentjes worden zorgvuldig bij het pakhuis gezet met natuurlijk water en een wortel voor Americo het paard van de Sint! De liedjes worden uit volle borst meegezongen in de hoop dat er iets van de enorme lijst van de kinderen in zal zitten. Lichte paniek, want ik ben er nog steeds niet over uit wat we Floris gaan geven. Ik vermoed dat al mijn speelgoed principes (vooral verantwoord en bij voorkeur van hout) die ik mij in een ver verleden had voorgenomen overboord gaan…

Nog niet zo lang geleden kreeg ik een e-mail van Nelleke, 1 van de pieten van de Sint. Of ik al had gehoord van Video van Sint? Euh nee, na het bekijken van de website werd ik enthousiast!

video van sint

Video van Sint is een persoonlijk videobericht van Sinterklaas op DVD of digitaal.

Je geeft zelf de gegevens op van je kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes of iemand anders die je wilt verrassen. In ons geval heb ik de kindjes opgegeven en na wat twijfel ook Harm en mijzelf!

Naast de persoonlijke aandacht bevat het videobericht van Video van Sint ieder jaar een nieuw avontuur. De film duurt ongeveer 15 minuten. In totaal kan je voor 7 personen in laten spreken en er is een optie om de Sint te laten vertellen waar de pakjes liggen. Je krijgt het bericht zowel digitaal als op DVD. Zodat je hem bijvoorbeeld kado kan geven in de schoen! Hier liggen 2 exemplaren te wachten… Wij hebben hem stiekem al digitaal gezien en vonden het te gek! De Sint vertelt een verhaal met elementen die spelen in het leven van je kinderen. Je kan deze elementen zelf kiezen. Er zit gelukkig niet te veel spanning in, wat voor onze Filoe (die niet van enge en spannende dingen houd) heel fijn is!

Video van Sint – gratis bestelcode winnen

Ik mag een gratis bestelcode van Video van Sint weggeven!
Laat een reactie op dit bericht achter en vertel waarom jij kans wil maken op deze video.
De actie loopt tot en met zondag 16 november.


De koude en donkere winteravonden weer aangebroken.
In huis heb ik de warme kachel al heerlijk aangestoken.

Nog heel even en dan is Sinterklaas weer in het land met al zijn Pieten.
En is er weer een periode aangebroken waar ik als moeder zo enorm van kan genieten.

De gezonde spanning bij mijn kinderen, het sfeertje, dit typisch Hollandse feest.
Dit is altijd mijn favoriete periode van het jaar geweest.

Binnen ons gezin vieren wij uitgebreid de Sinterklaas tijd.
Vandaar dat ik zo enorm door deze leuke actie van Mama met kids.nl werd verblijd.

Met de Video van Sint haal je Sinterklaas op een leuke en ontspannen manier in huis.
Want met de persoonlijke boodschap is hij bijna echt bij je thuis.


Ik zou dolgraag op 5 december met mijn man en onze twee kids naar de Video van Sint kijken.
En hiermee een onvergetelijke pakjesavond bereiken.

Ik ga heel hard hopen en duimen dat de Mama met kids.nl Sint niet stilletjes ons huisje voorbij zal rijden.
Maar ons met deze waanzinnige gave DVD zal verblijden!

Ik zou de video van Sint graag voor mijn 2 kinderen winnen. Normaal gesproken bonken de buren altijd op de deur en zetten de zak met cadeautjes neer. Het lijkt mij heel erg leuk om het dit jaar eens totaal anders te doen en de kids te verrassen met een hele speciale videoboodschap. Ik wil die gezichten wel eens zien!!!!!

Praat mee!