Win haaraccessoires van Keet!

Delen? Graag:

Let op! Deze actie is verlopen.

Zo leuk de nieuwe herfst collectie haaraccessoires van Keet! Ik kreeg weer eens een verrassingspakketje door de bus van Zenner! Het enige wat Filoe kon zeggen was ‘WAUW’ mama zijn deze voor mij? De accessoires zijn voorzien van veel glitters, hartjes, sterretjes en strikjes, ja welk meisje vind dit niet leuk? Keet! is bekend van RTL Telekids en heeft al diverse hits op haar naam staan.

klik – klaks van Keet!

De Keet! haaraccessoires zijn uitgevoerd in Keet!’s (maar ik vermoed van vele meisjes) lievelingskleur roze en verschillende blauw- en zilvertinten. Met deze accessoires in je haar schitter je letterlijk. De staartklapper is terug van weggeweest. Geweldig, wie kent hem niet van zijn jeugd… Klap deze in één simpele beweging om je paardenstaart of draag hem voor de sier om je pols.

Verder bevat de collectie klik-klaks met hartjesprint, maar ook klik-klaks in de vorm van harten of sterren. Tevens zijn er verschillende handige elastieken en accessoires met bloemen. De haarband met grote glitterstrik is een echte eyecatcher in de collectie. Met deze haarband val je meteen op!

Make-A-Wish

win haarknipjes van Keet!Daarnaast steunt Zenner stichting Make-A-Wish. Make-A-Wish Nederland steunt kinderen
tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Ze doen dit door hun liefste wens, weer even kind zijn i.p.v. patiënt, in vervulling te laten gaan. Zenner heeft een speciale collectie met haar accessoires ontworpen voor make-a-wish. De accessoires zijn voorzien van heel veel glitters, strikjes en sterretjes in de kleuren, goud, zilver en verschillende roze tinten om gelijk een glimlach op het gezicht te laten verschijnen. Het werkt want zowel Filoe als ik zelf werden heel blij van de vooral lieve klik – klaks. Met deze klik – klaks verander je in een heuse glitterprinses! Ook Filoe haar vriendinnen vonden de klik – klaks erg mooi!

Ze zijn te koop bij de drogist en de prijzen liggen tussen de €2,99 en €3,99.

Win haaraccessoires van Keet!

Let op! Deze actie is verlopen.

win haarknipjes van Keet!Ik mag het setje op de foto weggeven! Dus mama’s met meisjes like de Facebook post en maak kans op dit leuke setje! De post delen mag natuurlijk altijd.

De actie loopt van zondag 9 november tot en met zondag 16 november.

 

 

 


Praat mee!