Win een set Springtime haarspeldjes van Zenner t.w.v. € 38,99

Delen? Graag:

Let op! Deze actie is verlopen.

Afgelopen week werden wij hier weer verrast met een pakketje! Dit keer was het van Zenner… Voor Filoe is dat altijd een extra feestje omdat er dan ook iets in zit voor haar. Nou iets?  Zeg maar gerust een super vet haarspeldjespakket! Na een paar keer Wauw en ohh kwam de vraag: is dit allemaal voor mij mama? Dat is echt super lief zeg. Dat is het zeker. Vanaf zaterdag worden de haarspeldjes al gedragen. Iedere een dag een ander kleurtje. Het staat prachtig en extra vrolijk als de zon net als vandaag ook schijnt!  ‘Springtime’ in je haar is een feest! Extra leuk is het daarom dat ik 2 pakketjes mag weggeven. Doe je ook mee?

haarspeldjes

Springtime haarspeldjes van Zenner

Springtime is helemaal lente fashion voor kids, van Zenner. De accessoires zijn versierd met vlinders, glitters en stippen, uitgevoerd in pasteltinten. De collectie bestaat uit snapclips, haarbanden en klik-klaks met strikje & in vlindervorm, mini sierklemmen en gevlochten metal free elastieken. De Cable Elastics met stippen zijn super handig. Hiermee voorkom je dat er een knik in je haar komt bij het dragen van een staart.

Win een set Springtime haarspeldjes van Zenner!

Ik mag het twee sets Springtime haarspeldjes weggeven! Dus mama’s met meisjes like Mama met Kids.nl op Facebook en like & deel de Facebook post en maak kans op een leuke set haarspeldjes!

De actie loopt van zondag 12 april tot en met woensdag 22 april.

haarspeldjes

 


Praat mee!